Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petronela1981

Rocznik 1981

Polecane posty

Gość mama 2-latka
Myślałam, ze po studiach będę robiła wielką karierę zawodową;-) a wyszłam za mąż za chłopka, którego znałam 'od zawsze', rzuciłam pracę i siedzę w domu z dzieckiem, ale jestem bardzo szczęśliwa.

Hej, ja skonczyła studia,wyjechałam za granice do szkoły wrociłam i pracuje w Polsce.Skonczyłam podyplomowe studia,ale jakos nie widze,aby ktos to docenił;-) Jestem zwiazana z chłopakiem,na ktorego nigdy wczesniej nie zwrociłabym uwagi;-) Palnujemy slub no i chyba zycie wspolne;-) Pracuje w miejscu,gdzie pracowac nie chciałam i coraz bardziej dopada mnie rutyna:( A mialam nigdy jej sie nie poddac:) Ale musze powiedziec ,ze jestm szczesliwa.Grzechem byłoby narzekanie na zycie,wokoł tyle nieszczesc!

Nie, nie jestem szczęśliwa, a w moim zyciu nic nie jest tak jak miało być w pierwotnym założeniu :O Skończyłam studia, mam pracę, której nie lubię. Mój 8-letni związek właśnie się rozpada i wygląda na to, że zaczynam życie od nowa. Ale nie tracę nadziei :)

Witam, mam nadzieję, że nie zapeszę - jestem szczęśliwa :) studia, praca jak wielu z nas za granicą (zabawa i duuużo luzu), teraz praca w Polsce (kasa kiepska ale moge się rozwijać, więc jest dobrze), za 2 mies. w planach wreszcie wyprowadzenie się od rodziców (hurrrraaaa:) no i niedawno pojawił sie TEN chłopak:)