Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagna))))

Pierwszy POCAŁ U NEK

Polecane posty

Gość jagna))))

Zawsze myślałam, że bycie z chłopakiem by być, by być modnym itd.to głupota, a jednak u większości młodzieży teraz to normalne, każdy chce mieć kogoś do przytulenia i to rozumiem,ale sama nie potrafiłam być z kimś bylejakim w sens. troche mi sie podobal,teraz wiem, ze facet z ktorym sie spotykam od nie dawna to to, tylko mam pewien dylemat nigdy się nie całowałam, jak to jest całować się (oczywiście chodzi mi o "z języczkiem), jak to wygląda, nie wiem jak zadać pytanie, bo to się wydaje takie banalne, że aż żal osoby która o takie rzeczy pyta,ale moj chlopak ma 20 lat i juz nie jeden raz sie calowal, a ja 17 i nigdy i nie chce by bylo zle

Gość jagna))))
chodzi mi bardziej o praktykę, niż o to że to wspaniałe uczucie, bomba,ale oczywiście to też jeśli chcecie napiszcie, jak doszło do tego pocałunku, mam nadzieje ze rozumiecie, fajnie by bylo jak by udzielil sie tez tu jakis mezczyzna, fajnie by bylo znac zdanie obu stron :)

Gość to tazy ludzie jeszcze
istnieja? a tyle sie mowi o łatwej młodzieży,no i oczywiście tego nie popieram,ale do tego stopnia to ty jakaś inne jestes

Gość a ze w grze pokazują kradziez
nie martw sie niczym, jesli chlopak juz sie całował, i ma jakies doswiadczenie w tym , to spokojnie ulatwi Ci to zadanie. Sama wyczujesz kiedy i jak , wazne aby nic nie na siłe :D

Gość jagna))))
ale nie wiem jak o to zapytac, ale dobra najwyzej : jezyk dotyka jezyka czy jak?

najlepiej pocwicz z psem zeby glupio nie wypasc

Gość gkgkfgjyfuyj
Ehh to nie fizyka nuklearna, no mniej wiecej jezyk dotyka jezyka, jak go nie oslinisz za bardzo bedzie oks. Poza tym jemu zalezy pewnie najmniej na tym calowaniu;p

Gość jagna)))
tak z psem, tez o tym myslalam (nie szkoda Ci czasu na pisanie chamskich porad?) :/

no to z suka lepiej pocwiczyc na zwiezaku ,niz obciachu sie najesc

Gość
najpierw zawsze ćwiczy sie na koleżankach lub z kolezankami gdy one też są niedoświadczone :classic_cool: :]

Gość hir
najpierw zupelnie normalnie rozchyl wargi,muskaj jego delikatie,wysun jezyk,w miedzyczasie rozpinaj jego spodnie,namietnie ssij jego dolna warge,wyjmij jego kutasa i zsun napletek,przygryz lekko jego warge,jeszcze raz lekko pocałuj,ukleknij przed nim nie tracac kontaktu wzrokowego ,obejmij jego nabrzmiała pałe ,włoz do ust i ssij z całej siły,masuj,po 2-3 minutach złap go za jaja i lekko scisnij,popusc i ponow,gdy juz dojdzie daj mu spuscic sie na twarz ,czesciowo zlizujac ciepla sperme

Gość hir
pomogło?