Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarpetka przyjkejona do nogi

rana na nodze !! nie mogę zdjąc skarpetki!!!

Polecane posty

Gość pudel z quadelupy
jakie dzieci ???? a kurwa chyba logiczne jest że jak się nogę da do wody to się odklei jakim tępakiem trzeba być by się tego nie domyślić :0

Gość oliwia005
noto jak to nie prowokacja to jestem w szoku ze mozna byc takim syfiarzem. pozdro

Gość bardzo mnie ciekawi
syfiarzem, brudasem...? ludzie!!! jak ktos wraca do domu po nocnej zmianie to nie mysli o jedzeniu, myciu tylko o spaniu. ja sie nie dziwie. a po drugie jak sie umyje kilka godzin pozniej to przeciez nic sie nie stanie. wazne ze jest wypoczeta do nastepnej nocki. chyba nie pracowaliscie nigdy w nocy.

Gość balladyna9999
nie dbasz zabardzo o siebie i to efekty , wstyd o takich rzeczach nawet pisac , a ból to wspólczuje pewnie boli ale to nie od pierwszego razu te skarpety musiałas dłuuuuuuuuuuuuuuuugo nosic

Gość oliwia005
owszem pracowalam w nocy i wiem dokladnie jak to jest wrocic o 6 rano po fizycznej pracy i ostatkami sil wejsc na 3 pietro. Z reguly kapalam sie mimo wsyztsko,przed pojsciem spac bo czuje sie niekomfortowo klasc sie cala spocona i brudna. no ale niewazne, czasem moze sie zdarzyc ze sie czlowiek nie wykapie. Z tymze autorke bolal palec juz w pracy i dla mnie jest oczywiste ze mimo zmeczenia, jak cos sie dzieje w tym bucie, to przychodze, zdejmuje skarpetke, ogladam, i myje ranę!!!!! przynajmniej zwykla woda, jak sie nie ma nic innego. a nie zaschnieta brudna rane zostawic w smierdzacej skarpetce i pojsc spac, i czekac az zakazenie pojdzie na pol stopy i potem a biadolic jaka ona biedna. rece i nogi opadają

Gość gość
Ej, dzięki wszystkim, mi tak się dziś zrobiło z raną na kolanie. Pomoczyłan w wodzie parę minut i normalnie zdjęłam spodnie. Wcale nie bolało. Dzięki wszystkim!