Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusza na ramieniu

cała prawda o odchudzaniu!!!

Polecane posty

Gość dusza na ramieniu
odpisałam

Gość gdzie ta prawda
w linku?

Gość a dzisiaj nic nie
napisane ? napisz cos nowgo ;)

Gość monka812
Witam!!! Ja zaczęłam się zdrowo odżywiać, od 3 dni nie łącze węglowodanów z białakmi, jem 5 posiłków dziennie i czuje się świetnie na wadze jeszcze nie straciłam ale czuję się o wiele lżejsza.Zawsze byłam łasuchem jadłam szczególnie wieczorami, ale koniec z tym uwazam że człowiek z nadwagą musi zmienić swoje nawyki żywieniowe i będzie chudł, dla mnie kiedys było to niemozliwe potrafię rzucic palenie z dnia na dzień ale jedzenia NIGDY!!!!!Starajcie się jeść co 3 godz i nie łączcie węglowodanów z białkami:):)

Gość Nina__
Potwierdzam - diety nielaczenia dzialaja bez glodowek, ale trzeba uwazac, czy sa zdrowe i maja wszystko,czego organizm potrzebuje. 6 lat temu schudlam 15 kg (w 3 miesiace)na diecie Montignaca. Korzystalam z przepisow na stronach internetowych. Dodam,ze wszelkie diety nielaczenia na mnie dzialaly, ale Montignaca wybralam bo moim zdaniem mial najzdrowsze zasady. Potem przez 2 lata jadlam zwyczajnie, 'po polskiemu' i nie tylam. Ale... 2 lata temu zaczelam byc z moim facetem i zaczela sie masakra zywieniowa... Obydwoje uwielbiamy slodkie i mamy kompulsy - o 2 w nocy potrafimy jechac po ciastka do sklepu... I obydwoje tyjemy w zastraszajacym tempie. Ciezko sie z tego wyrwac, bo to siedzi w glowie, kazdy stres zajadam czymkolwiek. Ostatnio robie maly postep, bo jako przekaski jem jablka (znalazlam odmiane ktora mi wybitnie smakuje) i winogrona. Ale i tak mam kompulsy :/ a przy nich co z tego ze moje dzienne menu bedzie prawidlowe, skoro ja pozniej zezre paczke ciastek :/