Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia1286

sposoby na sprawdzenie jego wierności

Polecane posty

Gość Niunia1286

czy macie jakies ciekaweo pomysły jak sprawdzić wierność naszego partnera??? ;)

Gość sder456
zagadaj do niego na naszej klasie lub facebooku i podaj sie za dziewczyne która jest nim zainteresowana(www.tnij.org/randka2010 )

Gość Niunia1286
tylko jednego i drugiego brak niestety. a po przeczytaniu twojej wiadomości wpadł mi do głowy pomysł :) kupie karte sim nowa i bedę pisać smsmki heh :) a jakies jeszcze inne pomysły ktos ma??? :)

Gość ah te dupy
no ale to troche niezbyt uczciwe tak sprawdzac- jak jemu nie ufasz to bez sensu byc w takim zwiazku...

Gość podłóż pluskwę
w dobrym miejscu. ja tak zrobiłam.

Gość moze ale tylko polowe
w odbycie :classic_cool:

Gość Niunia1286
ale jak widze,że on dzwoni do jakiejś laski albo pisze do jak mam mu ufac??? chce sie przekonac czy to zwykła koleżanka czy nie daj Boże coś wiecej..

Gość pomysł ciagle aktualny
za każdym razem ,jak do domu wróci,zrób mu kąpiel w wannie i patrz uwaznie jak jajka toną ,to w porządku,jak pływają na wierzchu,to łajza zdradziła,hahaha

jak wyplywaja to znaczy ze psute wiec albo walil konia poza domem albo sposcil sie w inna :(

Gość Niunia1286
tak tylko ja mu zajżałam w telefon kiedy poszedł do łazienki i on o tym nie wie i lepiej by było gdyby tak zostało, bo może sie zdenerwowac że mu grzebie w tel :( i tu mam problem, że nie wiem jak o to zapytać? staram sie go podgadywąć ale on cały czas mówi że z nikim nie pisze. a wiem, że ma kontakt z byłą i ona chce wrócić do niego :(

puste

Najlepiej porządnie pierdolnij się w łeb i jak wylądujesz w szpitalu ,a on nie przedupczy twojej przyjaciółki w czasie twego tam pobytu,to jak amen w pacierzu bedzie Ci wierny do następnej okazji zamoczenia gdzieś indziej :D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość Niunia1286
heh ciekawe z tymi jajkami ;)

Gość Niunia1286
to na co czekasz? sam sie pierdolnij to może zaczniesz normalnie rozmawiac a nie w taki sposób.

Gość barbara100
pamiętaj,ze prawda zawsze wyjdzie na jaw

Taki sposób jest właśnie normalny w stosunku do ciebie :P na więcej wysilać się nie trzeba, bo szkoda zachodu :D :classic_cool:

Gość matek20
porozmawiaj z nim poważnie na temat tej byłej i najlepiej zakaz mu z nią pisać,bo z tego na pewno nic dobrego nie wyniknie. albo jest ci wierny i pisze tylko z tobą albo szuka przygód z innymi. ten pomysł z pisaniem do niego jest dobry. popisz z nim kilka dni a potem umów się gdzieś i czekaj tam na niego, jak przyjdzie to spytaj go co tu robi itd, ciekawe co by odpowiedział

Gość Niunia1286
Tak to opisałam w innym temacie: Ostatnio w telefonie mojego faceta zauważylam smsa od jakiegos nieznanego numeru a w terści było coś takiego: "a u mnie wszystko oki, miło, że zapytałeś lece na dwór z pieskiem, buziaczki, paa". czyli on napisał pierwszy. po jakimś tygodniu mój chłopak dzwonił pod ten numer. dzis rano zadzwoniłam tam i odebrała jakas dziewczyna martwie się w przeszłości już wiele razy byłam zraniona przez facetów i do dziś nie potrafie im w pełni zaufac. wiem, że nie powinnam mu ruszac telefonu ale robie to bo myśle, że ma coś do ukrycia zastanawia mnie to,że on zawsze ma go przy sobie, zostawia go tylko gdy idzie do łazienki. kiedyś nawet zdażyło sie, że bedąc u mnie miał wyciszony dzwonek. Najbardziej w tym wszystkim jest to dziwne, że on tego nr nie ma wpisanego do książki telefonicznej i na to wychodzi że zna go na pamieć. Telefonu tez nie moge dotknąć, bo zaraz go zabiera.

Gość Niunia1286
Tak to opisywałam w innym temacie: Ostatnio w telefonie mojego faceta zauważylam smsa od jakiegos nieznanego numeru a w terści było coś takiego: "a u mnie wszystko oki, miło, że zapytałeś lece na dwór z pieskiem, buziaczki, paa". czyli on napisał pierwszy. po jakimś tygodniu mój chłopak dzwonił pod ten numer. dzis rano zadzwoniłam tam i odebrała jakas dziewczyna martwie się w przeszłości już wiele razy byłam zraniona przez facetów i do dziś nie potrafie im w pełni zaufac. wiem, że nie powinnam mu ruszac telefonu ale robie to bo myśle, że ma coś do ukrycia zastanawia mnie to,że on zawsze ma go przy sobie, zostawia go tylko gdy idzie do łazienki. kiedyś nawet zdażyło sie, że bedąc u mnie miał wyciszony dzwonek. Najbardziej w tym wszystkim jest to dziwne, że on tego nr nie ma wpisanego do książki telefonicznej i na to wychodzi że zna go na pamieć. Telefonu tez nie moge dotknąć, bo zaraz go zabiera.

Gość doNiunia...
Masz racje sprawdzaj,nie pytaj w prost bo i tak sie wylga,az smieszne co niektorzy gadaja,ja cie rozumiem chcesz sama sprawdzic na czym stoisz,bo wielu facetow jest takich ze nie zostawia kobiety,jak kreca z innymi na boku,tylko na wreda beda jej wmawiac ze jest wszystko ok i kombinowac ile sie da...Jesli jest zarejestrowany na portalu randkowym lub poznaje laski na czacie to tyen numer z esami z lewej komorki przejdzie,ale jak ma konkretna laske z ktora kreci to nie zlapie sie na jakis inny numer,bo wyczuje ze to podpucha,najlatwiej jest z poszukujacymi hurtownikami.najlepiej gdybys go troche poobserwowala,i bron boze nie rob awantur jak znajdziesz esa,bo bedzie sie pilnowal i kasowal wszystko i juz g..no wykminisz.badz sprytna i nie zdradzaj zrodel swoich informacji,a jak juz znajdziesz cos,to nie pytaj,wierz w to co widzisz i o tym myslisz,bo facet zawsze bedzie sie wykrecal

Gość Niunia1286
dziękuje bardzo. Kurcze zawsze cośjest nie tak w tych moich związkach :( aż się żyć odechciewa:( a mówi, że mnie kocha, wspomina coś nawet o zamieszkaniu razem. echh nigdy chyba nie zrozumiem tych mężczyzn :(

A co tu rozumieć?? Na razie ma gdzie chooja zamoczyć więc gada ,że cię kocha,a raczej twoje krocze :D:D:D:D:D:D:D

Gość Niunia1286
wex xyzed się nie udzielaj, bo tymi tekstami pokazujesz że masz budyń zamiast mózgu, i kazdą swoją wypowiedzią tylko sie w tym przekonaniu umacnia. a nawet jesli tak jest to możesz to powiedziec w zupełnie inny sposób, troche milszy..

przynajmniej mam bydyń ,bo ty nawet tego nie masz :D:D:D:D:D

Gość Niunia1286
polemizowałabym nad tym. Ok mądry głupszemu musi ustąpić dlatego odpuszczam i nie mam zamiaru juz dłużej wdawać sie w jakieś głupie dyskusje z tobą. Nic soba nie reprezentujesz frajerze hahah. nara

lepiej być frajerem niż workiem na spermę :D