Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicikota

grzywka.

Polecane posty

witam :) chcę zasięgnąć porady dotyczących moich włosów... :) Otóż zapuszczałam je dość dłuugo, mam je już (gdy wezmę je do przodu) troszkę za piersi i tym samym zapuszczałam też grzywkę... i dzisiaj wpadłam na taki pomysł aby zrobić sobie normalną grzywkę tak jak zrobiła sobie ostatnimi czasy np. Anna Przybylska. Fajnie wygląda, ja mam też czarne włosy i tak się zastanawiam... bo w sumie tyle zapuszczałam tą grzywkę, ale myślę ,że może to fajnie wyglądać :) jak myślicie? doradźcie mi coś :(

Gość Velvet2345
Ja mam taka fryzure i sobie chwale ;p ale u mnie to mus bo mam wysokie czoło :) troche jest problemtayczna i wkurzajaca nie raz np mimo ze nie mam przetluszczajacych sie włosow grzywke musze myc codziennie bo nie wyglada na drugi dzien zbyt ladnie :) Ale fakt ze fryzura jest bardzo dziewczeca i dodaje uroku :)

no tak sie zastanawiam właśnie :) a ta grzywka musi być taka dłuższa ,żeby to fajnie wyglądało nie? do takich dłuższych włosów.

Gość Pani protetyczka
Velvet2345 myjesz tylko grzywkę ??? Jak to robisz ?

Gość Velvet2345
Moja grzywka jest tak za linie brwi mniej wiecej, dluzszej nie lubie bo mi przeszkadza a poza tym gorzej wygladam z dluzsza ale to zalezy od kształtu twarzy :) A jak myje tylko grzywke? Zaden problem :P zwiazujesz wlosy zostawiasz grzywke i pod kran :D Wiem ze to brzmi dziwnie ale ja nie wyjde z domu z przetluszczona grzywka a codzienne mycie dlugich wlosów to raczej bez sens :) tym bardziej ze reszta włosów jest czysta a grzywka mi sie przetluszcza od czoła bo mam cere mieszaną :)

Gość za grzywka
Ja też robiłam tak samo :) I miałam taką samą grzywkę, jednak teraz zapuszczam włosy od nowa :P Ale mi się podoba taka fryzura, jest bardzo dziewczęca :) Więc jeżeli chcesz, to obcinaj :)

Gość miałam takie
włosy i taką fryzurę przez wiele lat, a teraz mam krótie włosy coś a'la twiggy. jednak jak patrzę na fryzury takich osób jak Anka Przybylska, albo Joanna Osyda to z powrotem chciałabym mieć długie, gładkie włosy z grzywką. Ja również myłam tylko grzywkę. Tzn całe włosy co dwa, czasami co 3 dni, ale grzywkę to codziennie. Najpier grzywkę obcięła mi fryzjerka, potem ja sobie sama ją podcinałam. A teraz już jej nie mam, bo mam krótkie włosy.

Gość momo111111
ja zrobiłam sobie grzywke ostatnio i podoba mi sie tyle tlyko ze ja wygladam mlodo jak na swoj wiek a grzywka taka jeszcze bardziej odmładza :D wiec ludzie daja mi teraz 15lat - mam 21 :classic_cool:

Gość Bella Ciekawa
hmmm ja mam inne zdanie. grzywka odmładza, ale nie wszystkie kobiety. Pryzbylską? na pewno nie. Wygląda jak dojrzała 30 latka tyle, że z grzywką. Poznałam tylko jedną panią, którą to rzeczywiście odmłodziło. Ale..jej sekret...to PIĘKN, SPRĘŻYSTA CERA..;) jest blondynką....i chodzi do kościoła na tę samą godiznę co ja:) bez grzywki wygladała na 30-35 lat. A z grzywką na 20-25..a z boku jak 20 latka:) Ale nie wiem ile ona ma dokładnie lat, bo ma małe dziecko;) Także to że macie grzywkę nic wam nie da. I grzywka pasuje mojej koleżance sylwii. Faktycznie ją odmładza. 25 a ma 32 lat.:) Tym z mediów raczej nic nie daje:)

Gość momo111111
No mi jakoś dało. A grzywka nie zmieniła mi cery, zreszta nikomu nie zmieni. Jeśli po obcięciu grzywki wygląda sie młodziej to zasługa fryzury a nie cery chyba, tak na mój rozum. Mi po prostu nadała wygląd małej dziewczynki.

Gość Bella Ciekawa
do momo.. jesli ktos wygląda powaznie..to ona nic nie zmieni..jedynie twarz. Ale nie znaczy, że odmłodzi. Młodosc to stan cery, ale i umysłu. Nie grzywki.

Gość do belli
Bella Ciekawa za dużo szczegolow

Gość ja tez fobiczka
Powiem Ci tak, zależy jaki masz kształt twarzy, bo nie wszytskim pasuje grzywka.... Ale przy długich włosach wyglada bardzo fajnie,sama taka od czasu do czasu sobie robie. Mi pasuje wiekszosc grzywek , wiec sobie obcinam na taka , a potem zapuszczam, jakis czas nosze tak na bok, potem jeszcze dluzsza, a potem znow scinam :D

Gość momo111111
Ale ja nie twierdze ze mnie ODMŁODZIŁA tylko że teraz młodziej wyglądam - jest to opinia otoczenia.

Gość Bella Ciekawa
13:29 a kto mówi:)? Siostra;)? ja tylko promuje;)

Gość a co ty myslisz gowniaro
wklejcie jeszcze raz link z grzywka :) bo tamten link nie dziala a tez chce sobie zrobic :) mam wysokie czolo :D

Gość Bella Ciekawa
do do belli a ponadto nic takiego nie napisałam:) blondynek jest setki:D Ponadto NIKT nie wie na którą chodze do kościoła:) a nawet jak wie(chyba dzięki szpiegowi - no ale co napiszą o tym w gazecie polskiej?) to nie wie, która to blondynka. Ja wyczułam intuicyjnie:) A sylwia to moja kolezanka:) więc;)?

dzięki dziewuszki za opinię :) coraz bardziej skłaniam się ku ścięciu tylko muszę jeszcze to z chłopakiem przedyskutować :) tutaj macie link: http://img15.myimg.de/MaitePerroni9dc36.jpg mi też się pojawia error ale tam pod tym errorem jest napisany adres więc kliknijcie na niego :)

Tez kiedys miałam taka grzywke. Cięzka troche w utrzymaniu, ale warto sie pomęczyć. Z racji tego ze miałam zawsze grzywke skośna ta grzywka na poczatku mi sie rozchodziła na boki. Suszenie koniecznie z góry na doł i było juz ok.

Gość szkolenie płatne
Faktycznie jest trochę ciężka w utrzymaniu , szczeolnie jesli ktos ma przetluszczajace wlosy, to wtedy ta grzywka sie jeszcze szybciej przetluszcza :/ Mi dodatkowo, jak bylo b. wilgotno na dworze sie zaczynala kręcic, i wygladalo to fatalnie :/ Ale ogolnie mi sie taka grzywka b. podoba, pani ze zdjęcia wyglada wniej rewelacyjnie i polecam Ci ja, zrob sobie chocby na probe, przeciez wloski Ci i tak odrosna, a jak Ci sie nie spodoba to zawsze mozesz ja zaczesywac na boczek :)