Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara a głupia

ciąża czy nie ciąża?

Polecane posty

Gość stara a głupia

Postanowiłam założyć temat na tym dziale, bo ostatnio zakładając na antykoncepcji niestety nie doczekałam się żadnej odpowiedzi. Trochę się pogubiłam, głupia baba jestem, bo powinnam iść do apteki kupić test i upewnić się, ale szczerze powiedziawszy obawiam się. Chodzi o to, że od jakiegoś tygodnia strasznie kiepsko się czuję: nudności, ból jajników (czasami), ogólne zmęczenie i generalnie czuję się jakbym nie była sobą i jeszcze 7 dni przed miesiączką dostałam plamienia - normalnie jak w pierwszym dniu okresu, takie niezbyt uciążliwe, ale jednak. I nie wiem czy to wiążę się z tym, że kochając się ze swoim facetem w 13 lub 14 dniu cyklu zsunęła się nam prezerwatywa ( łykam tablety bardzo regularnie, ale wiadomo rożnie z tym bywa), czy to może jednak kwestia tabletek i trzeba zmienić, czy kwestia stresu z racji tego, że ostatnio bardzo mało sypiam, bo ciągle pracuję, prowadzę średnio zdrowy tryb życia i palę. No sama nie wiem, może jakieś porady przed tym jak zdecyduje się kupić jednak test.

szanse na ciażę raczej malutkie (skoro tabletki bierzesz )kup test, nikt nic innego Ci nie poradzi. jak jesteś w ciąży to nie zmieni tego to ze nie będziesz o niej wiedziała a przynajmniej szybciej odstawisz tabletki a to ma duze znaczenie dla zdrowia ewntualnego dziecka które się w Tobie być może rozwija.

Gość mhhmbxfgmhghgj
szanse faktycznie malutkie, ale opisane objawy pasują mi do ciąży... Aczkolwiek to wszystko można sobie wmówić.... kup test i będzie po sprawie. teraz już będzie na 100% wiarygodny