Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Someone..

Chłopak.

Polecane posty

Gość Someone..

Chłopak wczoraj poinformował mnie, że wracają mu wspomninia jak był z dziew 3 lata temu. Wnerwiłam się i powiedziałam, że jakby mu było ze mną dobrze to nie myślałby o tamtej. A on na to, że ja nie rozumiem.. bo on nie myśli o tamtej tylko to SAMO do niego wraca jak ją poznał, jak to się zpotykali itd. Teraz nie odzywa się do mnie..;/ i co ja mam myślec.. ? nawet jakby w jakiś cudowny sposób to wróciło to nie musi wcale sobie wszystkiego przypominac.. chyba moze pomyslec stop . co mam zrobic i co o tym myślec?

Gość nezły facet
Chyba lepiej gdyby tego ci nie mówił...chyba,że mu nie przechodzi, to trza go olac przynajmniej na jakis czas

Gość Someone..
gadał ze ma tak 2 dzien.. mówił że nie wie czemu bo ze mną mu dużo lepiej..

Gość nezły facet
Czasem ma sie takie nawroty myśli, ale nie musi to być wielki problem. Jeśli serio się sam z tym męczy i nie chce wracac do tamtej, to mu trzeba jakoś pomóc i pewnie mu minie. Jeśli szuka furtki, to sygnalizuje nie wprost, ze ma chęć na powrót do tamtej

Gość seriesss
A moze on chciał z tobą o tym porozmawiać? Widzi już, że jednak nie będziesz w stanie mu pomóc, bo jest tobą szczery a ty sie obrażasz... Gdzie zaufanie? Gdyby coś kręcił na boku, to nie mówiłby o tym wprost.