Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MBM

Ile razy dziennie karmicie piersią?

Polecane posty

Wiem ze na żadanie ale chcialabym wiedzieć ile razy karmicie? Jest godzi 14:30 a moja córcia jadła juz 8 razy!!!! o 7 rano, o 9 o 10 pół słiczka jabłuszek, o 10.40, o 11:20i12:20 to w trakcie drzemki,jak wstała to obiadek ze słoiczka o 13:30 i o 14:10 tez cycek. Czy ja nie przesadzam? za tydzien skonczy 6 mc i waży ponad 7,500 kg

Gość saleminka8
na żądanie....?

a może nie chce jeść tylko pić? albo się przytulić? mój synek w tym wieku jadł tylko pierś (inne jedzenie wprowadziłam po skończonym 6 miesiącu) i jadł równo co 2,5 godziny.

a może nie chce jeść tylko pić? albo się przytulić? mój synek w tym wieku jadł tylko pierś (inne jedzenie wprowadziłam po skończonym 6 miesiącu) i jadł równo co 2,5 godziny.

Gość Blekit Oka
Nie przesadzasz jeśli je to znaczy że chcę .moja mała od początku była żarta ile jej dasz tyle zje co pół godziny w sumie je posiłek a między czasie jakieś drobniejsze jak serek czekoladka chrupek itd.... potrafi zjeśc 3 miseczki( 1L ) zupy

Gość saleminka8
a mój ma 4 meisiace i ma ponad 8kg :P moze Twoje mleko jej nie odpowiada i potrzebuje częstego przystawiania by sie najadła