Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keszeszesze

Zazdrość...

Polecane posty

Gość keszeszesze

Witam, Jak poradzić sobie z bezpodstawną i bezsensowną zazdrością? Nie wiem z czego to wynika, ale ciągle jestem strasznie zazdrosna o mojego chłopaka, chociaż nie mam żadnych podstaw aby o coś go podejrzewać to co chwile nachodzą mnie takie myśli... Mam tego dość, nie dość, że ja czuje się z tym beznadziejnie, to jemu też jest przykro, bo myśli, że mu nie ufam... beznadzieja jednym słowem. Ktoś z Was miał może podobnie? Jak sobie z tym poradzić? Pozdrawiam

Gość tyrytyry
kurde ciężko jest Ci cokolwiek doradzić., po prostu sama w sobie musisz znaleźć "siłę" żeby pokonać tą zazdrość.. staraj się nie myśleć o tym..nie zadawać sobie różnych głupich, dziwnych pytań.

Gość keszeszesze
Staram się, staram... Właśnie te pytania są najgorsze...

Gość Wcale nie feministka
Skup się na sobie i poflirtuj trochę. Potem spytaj sama siebie czy coś strasznego zrobiłaś. nie? To czemu dręczysz swego chłopa? Jak zechce zdradzic to nic na to nie poradzisz. A zdradzi jak przegniesz i za bardzo go zniewolisz. Musisz zrozumieć, że on cię kocha. Po co miałby cię zdradzać? A że czasem uśmiechnie się do innej na ulicy? to co? Też się uśmiechnij do innego.

Gość keszeszesze
Właśnie... muszę zrozumieć, że mnie kocha i go nie zniewalać... Najlepsze jest, że ja teoretycznie to wszystko wiem... gorzej wcielić to w życie praktycznie :) ale... co tam, muszę sobie z tym poradzić... dziękuję za odpowiedź, pomogła :)