Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna 222

co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Anna 222

Hmm... chciałabym żebyście posłuchali pojego problemu i coś doradzili wypowiedzieli sie co na ten temat sądzicie. Jestem z chłopakiem, na początku była to tylko zwykła znajomość nic nie zapowiadało że bedziemy parą. Przez pierwsze 3 miesiące było wszystko jak najbardziej ok, później zaczął robic mi wytrzuty że nie byłam dziewicą że miałam przed nim 1 chłopaka z którym współżyłam ( 2 kumpli obecnego chłopaka znało chłopaka któremu sie oddałam) i tak jak chciał obecny mówiłam że to z nim starciłam dziewictwo. przez 7 miesiecy starałam sie nie "stawiać" jednak gdy zaczeła sie krecić woku niego dziewcznyna nowiedziałam nie!! nie pozwole sobie na to. Jest o mnie chorobliwie zazdrosny, kilka razy zdarzyło sie że mnie sprawdzał... jednak cały czas( przy każdej kłutni z mojej czy jego winy wraca do tego ze nie byłam dziewicą) Zmieniłam się nigdy nie pozwoliłabym na dyktature ze strony chłopaka. Ostatnio przez przypadek znlazłam liścik w którym pisał o swojej koleżance z uczelni że ma ładne cycuszki, ciekawe z iloma spała, że niezły ma tyłek itp. same superlatywy, a mi cały czas dogryza że brzuszek zaokrągla mi sie, że nie jestem atrakcyjna....;/;/ Jeżeli uważa mnie za brzydką to dlaczego nie zerwie ze mną i mi na to nie pozwoli?? Nie chce być tak traktowana! Żałuje że nie oddałam sie temu właściwemu ale czyprzesto dalej mam być tak przez nieg traktowana przez to?? Prosze Was o pomoc

dziewczynko, ten koleś jest niedojrzałym, pustym chłoptasiem. Powinnaś popracować troszkę nad językiem polskim w szkółce. Może zajmij się lepiej nauką(czyli pożyteczniejszym zajęciem), niż jakimś małolatem, któremu hormony przeszkadzają normalnie funkcjonować.

Zerwac to ty z nim powinnas juz dawno. Pozwalasz sie tak traktowac to sie nie dziw. Tylko w tym widze twoja wine a nie,ze z kims wczesniej byłaś. Czemu tego nie widzsz.to nie wiem

Gość Anna 222
Wiem pewnie nie gramatycznie napisałam, ale jestem zajebiście załamana bo naprawde go kocham... Zapomniałam dodać że jest starszy odemnie o 2 lata...

Gość ja powiem tak .....
to nie błędy gramatyczne a ortograficzne popełniasz ale to tak na marginesie no skoro go tak zajebiście kochasz to kochaj sobie dalej i pozwalaj na to jak Cię traktuje .....w takiej sytuacji do końca życia będzie Ci wypominał że to nie z nim straciłaś dziewictwo dla mnie to dziecina żebym rozpowiadała na prawo i lewo z kim je straciłam bo to moja prywatna sprawa ....a Twój facet to zwykły niedojrzały dupek który pewnie liczy się z opinią kumpli a on był prawiczkiem za nim się poznaliście ?

Gość Anna 222
Czemu nie zerwałam?? Bo mi zależy na nim a w dodatku on ma wyjątkowy i słaby charakter, miał wcześniej troche problemów z ojcem) i raczej on nie pozwoli mi odejść kiedy miał tylko jakiś kłopot problem zawsze znalazł we mnie wsparcie, w dodatku zemściłby sie a raczej zrobiłby dziwe ze mnie przed rodziną, znajomymi. Wiem że ten związek zaczyna być " chory" ale co mam zrobić jak nie widze świata poza nim... kiedyś był inny i może nadal wmawiam sobie że jest taki jaki był....?

Gość Anna 222
PS: nie chwale sie tym - zrobiłam najwiekszy błąd w swoim życiu wiec dlaczego miałabym sie nim chwalić?

Gość Anna 222
Nie nie był, ale tłumaczy to że o dziewczynie mówi sie kurwa, że sie puszcza, a o facetach nie... Jednak kiedy miał doskonałą okazje żeby mnie zdradzić nie zrobił tego dziewczyna zaproponowała mu sex odmówił ( wiem to na 100%)

Anna rozwalasz siebie i swój swiat. Lekarz albo zwiewaj z tego zwiazku i tyle, bo jestes juz chyba uzalezniona

Anna nie pozwól aby jakiś byle wypierdek traktował Cię jak śmiecia.Napewno jesteś fajną i wartościowa osobą.Chlopak o ktorym piszesz to zwykly palant ktory Cię tylko poniża.Powiedz po co Ci to, po co Ci zwiazek w którym dla swojego chlopaka jesteś nikim?Napewno zaslugujesz na kogos kto będzie Cię kochał naprawde, szanowal i akceptowal taką jaką jestes, skoro jemu nie podoba się twój "brzuszek" niech spada i znajdzie sobie modelka. Pozdrawiam

Gość Anna 222
Dzięki za wszystkie rady ale jak ja sie pokaże na ulicy przed rodzicami znajomymi - wyrobi o mnie opinie dziwki w zemscie;/

Anna wydaje mi sie że Twoi znajomi, twoi prawdziwi znajomi, znają Cię i wiedzą jaka jesteś naprawde a tym bardziej najblizsza rodzina.To on co najwyżej wyjdzie na klamce.

Gość Anna 222
A moze jakos moge wpłynac na jego zachowanie zeby sie zmienił??

Wiesz często sposob zachowanioa,traktowania kobiet, każdy facet wynosi z domu.Może jego ojcviec też jest takim palantem dla swojej żony.Mówi się czesto...Jesli chcesz wiedzieć jaki będzie Twój meżczyzna w przyszlości, poznaj jego rodziców

Gość Anna 222
Jego ojciec w stosunku do matki jest naprawde wporządku nawet przymnie przytula ją, dobrze sie do niej odnosi itp ale w stosunku do syna jest zupelnie inny

Gość Anna 222
Cały czas o tym wszystkim myśle i pomijajac kilka nie miłych przykrości jakie spotkało mnie z jego strony to w każdej sytuacji w jakiej się znalazłam i potrzebowałam pomocy to mogłam na niego liczyć: porozmawiać o problemach rodzinnych, jemu jedynemu opowiedziałam o swoim szarym dzieciństwie a z nikim wcześniej o tym nie miałam odwagi i nie chciałam rozmawiać, kiedy potrzebowałam kasy na egzamin też mi ją dał, zawsze mnie pocieszał czy podnosił na duchu, boje sie że już nikomu tak nie zaufam nie bede potrafiła tak pokochać a tym bardziej nie będe potrafiła porozmawiać o swoich problemach , ale też nie chce być tak traktowana. Może to ja jestem winna że w niektórych sytuacjach tak zareagował, może to coś ze mną jest nie tak? Może nie nadaje sie do zwiazków?

nie panikuj tylko mysl pozytywnie. Uzalezniłas sie od goscia a masz to traktowac jak droge do siebie i szczesliwego zycia niekoniecznie z nim. Ludzie po prosu sie rozchodzą a jak bedziesz uzalezniona, bedziesz źle traktowana czyli bez szacunku i tez do samej siebie

Ania najgorszą rzeczą jaką popełnia wiele kobiet zle traktowanych przez swoich meżczyzn, jes to, ze siebie same obwiniają, że sa poniżane albo wyzywane.Jeśli on naprawde Cię kocha to nie powinien Cię tak traktować.Może powinnaś z nim poważnie porozmawiać o waszym zwiazku.Powiedzieć ze boli Cię to jak krytykuje Twoj wygląd i to jak Cię traktuje.Czasem rozmowa moze zdzialać cuda a czasem nie, wszystko zależy od niego jakim człowiekiem jest naprawde a jakim chce być.Pisalaś że jego tato zawsze zle traktowal Twojego chlopaka, może teraz on probuje wyżucać wszystkie flustracje i zlosc na Tobie, za to jak byl zle traktowany przez swojego tate, zastanow sie nad tym i sprobuj choć delikatnie porozmawiać z nim o was i o tym co jego naprawde może gryzć

Gość Anna 222
Dziękuje donkapatke i dobry duchu za pomoc bardzo pomogliście mi, wreszcie z kimś mogłam pogadać szczerze, z koleżanką nie chce gadać o takich sprawach... po rozmowie z nim napisze:) Jeszcze raz dziękuje;*