alicja71 0 Napisano Marzec 3, 2010 Jakia antykoncepcje moge dostac bez recepty prócz prezerwatyw?? I jak ja stosowac? Dziekuje za rady pozdrawiam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość caffe cappuccino Napisano Marzec 3, 2010 nie ma nic innego bez recepty....no chyba że szklanka wody zamiast:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja71 0 Napisano Marzec 3, 2010 zupełnaie nic;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziulinkaaa90 Napisano Marzec 3, 2010 oczywiście, że nie tylko prezerwatywy. Jeszcze globulki np. Patentex Oval :):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem ja wiem Napisano Marzec 3, 2010 globulki dopochwowe, plemnikobójcze, ale one podobno slabo skuteczne mogą być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka co nie lubi zmywac 0 Napisano Marzec 3, 2010 sa globulki i masci ze srodkiem plemnikobojczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja71 0 Napisano Marzec 3, 2010 A jesli chodzi O masci to naprzykład jakie? moga bym prosic nazwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja71 0 Napisano Marzec 3, 2010 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Marzec 4, 2010 obecnie raczej nie ma w sprzedaży kremów plemnikobójczych. były dwa, ale producenci przestali produkować. globulki tez sa juz tylko jedne, Patentex Oval. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Marzec 4, 2010 gumki lub globulki patentex oval pozatym NIC !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justyna8686 Napisano Marzec 4, 2010 No i komputery cyklu Lady comp ale są strasznie drogie ale za to skuteczne jak tabsy i starczaja na przeszło 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja71 0 Napisano Marzec 4, 2010 Tak tabsy ... ale one sa na recepte od ginkologa prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach