Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukaczka

Wróżki

Polecane posty

Gość szukaczka

Czesc chcialam zapytac czy ktos z was był kiedys u wrozki i spelnilo mu sie to co one tam wroza ???? Zastanawiam sie nad takim spotkniem z wrozka ale nie wiem czy to tylko sa bzdury i lepiej w to nie wierzyc, czy faktycznie taka kobieta wywrozyla cos komus co sie pozniej sprawdzilo

Gość szukaczka
czy te wrozby sa prawdziwe piszcie dziewczyny

Gość bamabarmba
myślisz, że wróżka mogłaby pomóc Adamowi? (wiesz, ten co szuka swojej pięknej nieznajomej w połowie internetu- http://www.youtube.com/watch?v=KCQLgJgcDMc ) bo ja myślę, że to nie działa :)

Gość szukaczka
nie ja nie szukam drugiej polowy w internecie poprostu chcialam sie zapytac czy ktos w to wierzy poprostu/ poniewaz sprzeczam sie z kolezanka ona wierzy w wrozby a ja nie i chce wiedziec czy komus wrozka prawde wywrozyla

Gość jest bardzo uczciwa pani.tylko
najpierw piszesz maila do niej z pytaniem a ona odpisujac wyznacza zasady nie wrozy za darmo.i wrozba dopiero po otrzymaniu pieniedzy.bierze ile kto da.oto mail do niejfairy_lady@amorki.pl

Gość szukaczka
i co ona wywrozyla Ci prawde ???? cos sie spełniło???? czyli znaczy to ze moge dac nawet 10 zł?

mozesz dac nawet 10-20 zlotych!ta pani kladzie karty klasyczne.jest naprawde dobra!duzo powiedziala mi o moim zyciu i przyszlosci.

aha i spelnilo sie wszystko!bo zapomnialam dopisac.pisala mi ze wrozy prawie 20 lat wiec juz doswiadczenie ma

Gość niki....
witam,ja byłam u wrózki i to nie jednej i wszystkie powiedziały mi dokładnie to samo a były z różnych miejscowości.wszystko co dotyczyło mojej przeszłości ,terażniejszosci i bliskiej przyszłości sprawdziło sie.teraz tylko czekam za tą póżniejszą przyszłością...więc jeśli o mnie chodzi to wierze!

Już gdzieś to pisałam, ale powtórzę. Drogie dziewczyny, zapewne nie wiecie czym są wróżby? Wróżka nie jest jakąś magiczną panią, która wie to wszystko nie wiadomo skąd :) Potrafi się posługiwać narzędziami służącymi do pracy z WASZĄ podświadomością, którymi są wszelkiego rodzaju karty :) Karty z kolei nie są wyrocznią, pokazują jedynie możliwości potoczenia się pewnych wydarzeń w zależności od waszych decyzji. Nic nie jest z góry przesądzone, wszystko to związek przyczynowo-skutkowy :) Jeszcze kwestia wróżenia za darmo... wróżki nie pobierają opłat, bo są chciwe. Chodzi o to, że musi być zachowana równowaga energii i jeśli czerpiecie energię kart, energię wróżki to musicie jakoś za to zapłacić :) Tyle :)