EluśkaEluśka 0 Napisano Marzec 3, 2010 cześć może ktos napisze cos o swoim przypadku:) u mnie wyglada to tak 16 stycznia ostatnia @ owulacja przypadła na 8-9luty oczywiście nie zabezpieczalismy sie z mężem. Staramy się już pół roku o dziecko ale jakos nie wychodzi:( Miałam dostać 16 lutego@ ale do tej pory jej nie mam. Zrobiłam dwa testy jeden po tygodniu a drudi w 14 dniu po spodziewanej@ niestety wynik wyszedł negatywny. Jak myślicie czy jest jeszcze szansa na to że jednak ujrzę 2 kreski na teście skoro nadal @ nie ma a "inaczej się czuje" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdasdsadsad Napisano Marzec 3, 2010 idź na badania krwi - betahcg wyjaśni wszystko ;) Mi pierwszy test nie wyszedł, ale czułam się jakoś dziwnie więc robiłam badania...i oczywiście wyszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość staraająca Napisano Marzec 3, 2010 mi wyszedł test dwa dni przed terminem @ ale znam osoby ktorym niewychodził nawet 3 tyg więc zrób bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EluśkaEluśka 0 Napisano Marzec 3, 2010 eh bete zrobie dopiero po 10 bo labolatorium w remoncie... termin do gin 17 więc jeszcze trochę muszę poczekać i żyć w niepewności... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego twierdzisz Napisano Marzec 3, 2010 że owulacja była 8,9 lutego ? a jakby była wtedy to @ nie powinnaś dostać 16 lutego tylko ok 24 lutego bo od owulacji 14 dni liczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach