Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatuażyczka

co sądzicie o kolczyku w pepku i tatuażch u kobiet ?

Polecane posty

Gość tatuażyczka

jak w temacie

Gość cycym
tatuaze - jesli niebanalne moga byc kolczyk w pepku - charakteryzuje idiotki

Gość będę mieć...już mam
mi sie podobaja tatuaze...sama tez posiadam tatuaz... co do wypowiedzi powyzej--> bez sensu jest mówienie ze jesli ''niebanalny'' to moze byc....praktycznie kazdy wzór mozna nazwac banalnym....ale taki ''banalny'' moze miec znaczenia dla osoby która go nosi.....tak jak mój tattoo

Gość Miaucinka
To nieprawda ze kazdy wzor mozna nazwac banalny. Jesli ktos zaprojektuje swoj wzor, nie ma go w zadnym katalogu - napewno jest niebanalny Kazdy wziety z katalogu jest banalny, jak i osoba ktora go nosi p.s. nie mam tatuazu, ale rozpoznaje powtarzajace sie wzory

kolczyki w pepku lub brwiach ustach to mnie że tak to ujmę straszą nie podobają mi się w tych miejscach a co do tatuażu sama przymierzam się do tego czynu i pewnie sie zdecyduje na jesień

Gość jhuygfgcbhj
moim zajebistym zdaniem tatuaz w tych czasach nie jest niczym wyjątkowym. nawet nie warto o tym dużo mówic bo prawie każdy go ma lub niedługo będzie miał. Niedługo dziwolągami i oryginałami bedą ci bez :) aha ja tez mam :)

Kolczyk - mały w pępku wygląda całkiem apetycznie. Tatuaże - wszystko zależy jakie i gdzie. Osobiście lubię niewielkie tatuaże niesymetrycznie umieszczone na ciele. Wszystko poniżej piersi, tj. brzuszek, boki, na górnej części zgrabnej pupy, coś na nodze, przy kostce. Przez niewielkie, rozumiem tak do 10cm :)

podoba mi sie kolczyk w pepku, ale tylko taki wiszacy. tatuaze. jesli ladny artystyczny to tak, jesli jakis amatorski to nieee. byle nie na piersi. tam mi sie nie podobaja.

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz !