Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analiisduhdfuishuidfhis

Czarne nicki na erotycznym to bezrobotni, trochę inwalidów i bananowej młodzieży

Polecane posty

Gość analiisduhdfuishuidfhis

Gość test zdrowia
sobie zrób pomarancz;p

bananowa mlodzież? to chyba stwierdzenie rodem z lat 60tych? Chetnie bym sie dowiedziala co takiego robila bananowa młodzież? babany z peweksu wcinała? to chyba musiala być czerwona?

Tak, to prawda, ja jestem młodzieżowym bezrobotnym inwalidą, który wcina banany niczym szympans na zawodach. Ale do tego ruskim niemcem, arabskim talibożydem, komuchem, faszystą, cyklistą i pseudoczarnym nickiem :P

Sprośność Twa o damo półkowa, razi nieskalane niecnotą serca moherowe :P

bananowy - nie zapomnij o amerykańskich imperialistach, którzy niecnie zrzucili stonkę ziemniaczaną na uprawy naszej socjalistycznej ojczyzny :P Przecież to określenie i obecnie, i tysiąc lat do przodu będzie w powszechnym użyciu ;)

😭 Zaprawdę powiadam wam - Płaczcie, bo niebo płacze! Stonką oczywiście - zrzucaną z tych ohydnych amerykańskich aeroplanów.

Mea Culpa - Bananowy. Przez Twe mądre słowa przejrzałem właśnie na oczy. Ujrzałem bezmiar swych występków. A także uchybienie wszelakim wartościom, poprzez podążanie z prądem. Wciąż jednak próbuję wytłumaczyć mojemu kompowi, że mógłby i on spróbować działać bez prądu.

Oświecenie na mnię spłynęło moherową wstęgą. Pójdę za nim ku ciekwaszym sprawom. Za mną pójdzie kura a za kurą kto tam chce. Idźmy tą drogą.

Zaprawdę powiadam Ci Bananowy, żem duszą całą moher jak się patrzy. Czy mogę zatem podać numer konta, prosząc o wpłaty?

Kura potoczy jajko. Czyli jako będze pierwsze. Przed kurą. Ale nie idźmy może zbyt daleko. Ciemno jest i zimnow sumie.

Półko, niecnoto Ty i szatanico. Tobie tylko prawe i lewe w głowie. :P