Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pasjonatka Fotografii

Piękne Brzuszki

Polecane posty

Witam wszystkie przyszłe mamy. Wiele moich koleżanek w ostatnim czasie urodziło bądź też spodziewa się potomstwa. W związku z tym pomyślałam sobie, dlaczego nie uwiecznić tych pięknych chwil na zdjęciach. Nie mówię tutaj o ostatnim miesiącu, kiedy przyszła Mama przygotowuje się do najważniejszego dnia w życiu swojego malucha, ale o 6-7 miesiącu, kiedy jeszcze ciągle rozkwita, jest piękna i dumna. Część znajomych z chęcią podzieliło mój entuzjazm i oddało się w moje "ręce i oko", dzięki czemu mają cudowną pamiątkę. Część jednak odmówiła. A ja zastanawiam się dlaczego. Fotografia jest jak płótno malarza, który za pomocą światła i cieni odkrywa bądź przysłania nam prezentowany obraz. A Wy przyszłe Mamy, czy byłybyście skłonne do zrobienia sesji "profesjonalnej" w studio, z ukochanym / rodziną ? Co o tym sądzicie?

jestem naciagarą

zdecydowalam sie na sesje zdjeciowa gdy bylam w drugiej ciazy,wspaniala pamiatka,bylam wtedy w siodmym miesiacu,zdjecia robilam z partnerem i nasza starsza coreczka ,ktora wtedy miala 1,5 roku.

ja nie bardzo:/i szczerze piszac nie podobaja mi sie takie sesje...albo rzadko kiedy...

Ale właśnie dlaczego nie? wstydzisz się? czy po prostu nie podobają Ci sie kobiety w ciąży (w sensie modelki na zdjeciach)

Gość marzenka585
OKRES POWINNAM MIEC 7 MARCA POBOLEWA MNIE PODBRZUSZE I ZAUWAZYLAMA TAKI SLUZ JAK BUDYN CO O TYM MYSLICIE TEST ROBILAM NEG. LEKARZ NARAZIE NIE MOZE NICZEGO POTWIERDZIC ANI WYKLUCZYC PROSZE O DOPOWIEDZI