Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

One.

Cóz za niesprawiedliwość!

Polecane posty

Chlopak jest u dziewczyny - dzwoni do niego kumpel, ze chce sie zaraz spotkać - ten leci jak na złamanie karku - OK! Chłopak jest u kumpli - dzwoni jego dziewczyna, chce się zaraz spotkać - chłopak leci do niej - PANTOFLARZ! Toż to hańba, gańba i wszystko naraz! :P

pierwsza sytuacja nie jest do zaakceptowania przez normalną dziewczynę i kończy sie awantura

To jestem nienormalna, bo to zaakceptowałam. Potem siedząc w kuchni nieco się wkurzyłam - mam opóźnioną reakcję :D

myslenie nie szkodzi ale trzeba to robic na bieżąco, ciekawe jak długo bedziesz tolerowac takie zachowanie , wychodzenie z kumplami ? po ślubie - wychodze , wracam pojutrze ? reaguj poki nie jest za pozno

E tam, codziennie się widzimy to nic się nie stanie jak od czasu do czasu gdzieś sobie "ucieknie" :P Co innego gdyby się to non stop powtarzało. Jeśli będzie - zareaguje.

Gdzie, na ulicy? Kumpel był w pobliżu to się spotkali, miał jakąś sprawę do niego, może się zakochał :D Przecież nie poszli do baru ani nigdzie. Poza tym nie to było genezą mojego tematu. Głownie chodziło mi o to, że otacza nas niesprawiedliwość, a to czy ja się na niego wkurzę czy nie to tam już moja sprawa :D

Gość Piekna Znajoma
do One..ale sytuacja nr 2 jest nierealna:D On powiem nie teraz, potem:P:D

Gość Piekna Znajoma
narozrabia:D:P? Ma swoje lata, i ma mi wstydu nie przynosić :D:P tak mu powiedz;) rozrabiają mali chłopcy;)

tomcioszek - I jak tu komu dogodzić. Pozwalam wychodzić - źle, bo się przyzwyczai. Nie pozwolę - też źle, bo go ograniczam i trzymam w klatce. Piekna Znajoma - to swoją drogą :D

Gość dfhgg

O, już wrócił, odezwał się na gg. Myślę, że był grzeczny i nie narozrabiał :D

Gość Piekna Znajoma
oczywiscie żartuję. U normalnych ludzi obie sytuacje są normalne:) I ja nigdy nie słyszałam od byłych chłopaków zaraz..potem..:)

Oj, takich niesprawiedliwosci mozna sie doszukiwac w nieskonczonosc :)

Szejku - jesteś facetem - co powiesz o zezwoleniach na nagłe spotykania się faceta z kumplami? tak, zaintrygowało mnie to :D

Co moge powiedziec.. sam bym poszedl gdyby to bylo cos bardzo waznego jesli nie to zaproponowalbym zeby poszla ze mna, w innym wypadku kolega uslyszalby chyba odmowe :)

Dzięki za wypowiedź. Zobaczymy czy mój się przyzwyczai :D

Zabrzmialo to tak grozne ze az mu zaczalem wspolczuc :p

Nee tam, nie miało groźnie zabrzmieć ;) Po prostu jestem ciekawa, czy dobrze postąpiłam.

Coz, nawet jesli nie to wielkich konsekwencji raczej nie bedzie :) Zycze powodzenia w...tresurze? :P