Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donytya

Pytanie o prezentację maturalną ...

Polecane posty

Gość donytya

Cześć. Mam taki problem. Piszę właśnie prezentację maturalną, skończyłam czytać pewną książkę i chciałam ją wykorzystać ... ale pojawił się problem, ponieważ nigdzie nie ma podanego roku w którym ta książka została wydana! Nie wiem, co powinnam zrobić... Co radzicie? Jest tu jeszcze jakiś tegoroczny maturzysta? Jak tam przygotowania? :)

Gość anitka666
ja prezentacje juz dawno sobie kupiłam ;P

Omiń rok (choć nie jestem pewna, czy tak można), albo w bibliografii opisz inne wydanie tej książki. Treść na pewno będzie ta sama, niezależnie od wydawnictwa ;) A przygotowania leżą i kwiczą :D

Gość donytya
Myślałam, żeby wpisać jakiś przykładowy rok, ale to mnie zastanawia, że oni tego nie podali ... :o dziwne ... Wiem, że zostało mi niedużo czasu, ale na szczęście też niedużo zostało mi już do zrobienia. Heh, no w sumie jak słyszę jak się koleżanki i koledzy z klasy (oczywiście nie wszyscy) chwalą, że sobie kupili prezentację i już mają gotową to czuję, że ten cały egzamin ustny niczego nie sprawdza... no i to niesprawiedliwe, że kupowanie gotowych prezentacji jest takie nagminne... ja jednak zdecydowałam, że piszę sama, a najwyżej będzie mi szaro i będę sobie w brodę pluć jak nie zdam :)