Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BooŻycieCzasemBywaOkrutne

Czym to może być spowodowane?

Polecane posty

Od 17 stycznia współżyje z chłopakiem, na dwóch tygodniach miałam problem ponieważ miałam drożdzyce pochwy, okres ostatnio miałam 25 grudnia . Od tego czasu nie dostałam , mineły dwa miesiące. Robiłam test ciążowy wyszło że nie jestem w ciąży. Czym to może być spowodowane? Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi.

Gość los bulwersos
16 lat to bys sie za nauke a nie za seks wziela :O

Gość los bulwersos
seks powinno sie zaczac uprawiac, gdy jest sie w stanie poniesc konsekwencje wpadki (bo w(y)padki chodza po ludziach). w wieku 16. lat nie sadze bys byla w stanie wychowac dzieciaka, gdy sie zdarzy...

Gość los bulwersos
i na dodatek nieodpowiedzialna :O a moze ten twoj cie jakim syfem zarazil? won do lekarza, natychmiast! 😠

A w jakim wieku zaczęłas miesiaczkować? moim zdaniem mimo wszystko powinnaś isc do lekarza. Tylko on mozę postawić konkretna doagnoze.

Gość los bulwersos
poziomka - napisalam ze jakim syfem ja zarazil, nie majac na mysli drozdzycy 🖐️ czytaj ze zrozumieniem 🖐️ i od docinania nie potrafie sie powstrzymac, spojrz co sie dzieje z mlodzieza! po prostu debilizm i pustota mlodych ludzi jest porazajacy, musisz przyznac, ze za naszych czasow, te pare-parenascie lat temu, gdy bylysmy nastolatkami, bylysmy bardziej rozgarniete i bardziej mimo wszystko odpowiedzialne :O

Gość los bulwersos
zreszta - skad ona moze wiedziec czy miala drozdzyce, skoro nie byla u gina i nie miala badan?

Gość los bulwersos
poziomka, ale ja nie potrafie, mam po prostu alergie na glupote, co te dzieciaki maja w glowach? :O moze jak ktos takiego zgnoi, to sie ogarnie wreszcie? :O

los cos tam. Z postu wynika, ze byłą u lekarza, skad sie dowiedziała, ze ma drożdzyce pochwy.

Gość Karol lllsdda
Asia to ty ?

Gość los bulwersos
" A do lekarza boję się iść" po tym poscie wnioskuje, ze raczej u niego nie byla. a skoro byla dopiero co, to co to skad strach udac sie ponownie? ja wiem, ze nie jest to przyjemne, ale rozumiem, ze pierwsza wizyta moze byc mega stresem, ale kolejna juz tak straszna nie jest,

Gość los bulwersos
poziomka, skoro ma pytanie dotyczace jej zdrowia, to po co wlazi na durne forum zamiast isc do lekarza???????????? chyba jednak malo sie przejmuje, skoro nawet do lekarza nie chce jej sie isc.

Zadałam tylko pytanie czym to może być spowodowane. Myślałam że może ktoś już miał podobny przypadek i by mi doradził co i jak. Jeśli nie dostane okresu przez następnych pare dni to na pewno zgłoszę się do lekarza. Lecz najpierw wolałam tutaj zapytać.

Gość los bulwersos
to juz wiesz, ze czasami jak sa jakies infekcje, to jest delikatny uklad, ze tak powiem, okres moze sie opoznic.