Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamo196

26 lat zaczynam nowe zycie gdzie szukac szczescia

Polecane posty

Gość allaalalalalaaalalalala
lubię ludzi którzy mają pasje. Inne oczywiście niż chalnie piwska w barach :O

Gość adamo196
a czego szukasz dobra duszo Dokladnie cos co kocham i poswiecilem sporo ze swojego zycia . Koszykowka

oj dzięki, życzenia się przydadzą bo ostatnio trafiam na samych beznadziejnych:( ( a jak nadziejni to znowu oni nie są zainteresowani na dłużej) cholerny świat:) wialo nudą, trochę sie wymądrzał i był ogólnie rzecz biorąc bardzo mało ciekawy fizycznie.......znaliśmy się z internetu a zdjęcia przysłał mi że tak powiem z 'przed nabraniem 20 kilowej nadwagi' ech autorze sorry że Ci robię offtop już znikam

Gość adamo196
luzik czasem los nas meczy bo szykuje dla nas cos piekniejszego i takie motto jest chyba dobre Idzie wiosna wiec bedzie latwiej poznac kogos na zywo chyba Ale jestem pozytywnie nastawiony i Tobie tez tego zycze

Gość a czego szukasz dobra duszo
rozumiem pasje.Rozumiem, ze mozna kochac cos bez reszty.Ja akurat malenko mam czasu na swoje zainteresowania.Ciagle biegam miedzy praca a studiami.A ciezko pogodzic 2 kierunki studiow z praca.Ale kiedys wszystko sie przeciez konczy:-P

Gość adamo196
a czego szukasz dobra duszo Teraz mam prace w ktorej sie spelniam plus moja pasja wiec jestem szczesliwy tylko czasem fajnie miec kogos blisko siebie a narazie jest ciezko bo samotnosc mnie meczy

znam to z autopsji.Mozna spelniac sie w pracy ale fajnie slyszec drzacy glos w sluchawce, widziec chochliki w oczych na znak radosci z bycia z druga osoba.Tylko wlasciwa osobe znalezc -jejku alez trudno.

Gość adamo196
a czego szukasz dobra duszo Dokladnie tak jak napisalas to jest fantastyczne a tak co z tego ze spelniam sie w pracy ciesza mnie osiagniecia sportowe jak nie mam z kim sie tym wszystkim podzielic Smutne ale prawdziwe

Gość adamo196
Wiec nie lam sie bedzie dobrze. Szczegolnie ze to wy jako plec piekniejsza jestescie podrywane i mozecie wybierac a my skromni musimy sie dostosowac :)

tak szczerze to nie bawia mnie podrywy.Tak naprawde nie wnosza nic.Takie podchody jak dla harcerzy.Sztuka uwodzenia az tak bardzo mnie nie interesuje.To taka troche mnipulacja osoba druga .Szkoda, ze nie mozna isc tak jak do butiku .Obejrzec sobie bluzeczki, porownac ceny i paluszkiem pokazac-prosze zapakowac.Biore:-P

Gość adamo196
a czego szukasz dobra duszo Moze bylo by zbyt latwo Ale jak inaczej kogos poznac. Charakteru nie widac od razu wszyscy kieruja sie cechami fizycznymi.

fizycznosc jest wazna w pierwszym momencie.Pozniej licza sie cechy charakteru -wrazliwosc.lojalnosc, uczciwosc, umiejetnosc podarowania milosci i przyjazni.Kiedys ktos powiedzial : ludzi jest duzo ale czlowieka malo.Madre slowa na udane zycie.Musze uciekac juz dzis.Jesli zostawisz maila chetnie sie odezwe.Pozdrawiam i zycze dalszej milej rozmowy na forum.Dobranoc.Dobra Dusza.

Gość adamo196
Tez uciekam milo sie rozmawialo jesli bedziesz chciala napisz adas21@vp.pl pozdrawiam dobranoc

Gość adamo196
DOBRANOC

odezwe sie 🖐️.Jeszcze raz dobranoc.

Gość Wcale nie feministka
ojoj, cóż za czułe pożegnanie:)