Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!!!!!

kazał wypier...ać

Polecane posty

Gość !!!!!!!

Mój juz były chłopak, kazał mi w czasie sprzeczki "wypierdalać"... do tego wypchnął mnie z pokoju....dodam że ja go nie obraziłam tylko zapytałam czy ma mnie w dupie...matko jak ja sie teraz beznadziejnie czuje!!! czy ktokolwiek zasługuje na takie traktowanie? czy do Was tez sie tak odnoszą faceci, nawet jak w czymś zawinicie?:/ :((((

Gość 12345654321
JAk ci tak powiedzial to dla swojego dobra i szczescia uczyn zadosc jego prozbie. Po takim czyms ja z szacunku do siebie nie chcialabym miec nic doczynienia z takim gnojem.

Gość !!!!!!!
tak tez planuje zrobic...ale generalnie jestem osoba ktora nie chowa dlugo urazy i boje sie e kiedys moglabym zmieknac...choc poki co mi sie to wydaje niemozliwe...czuje sie potraktowana jak najgorsza szmata...:( a jestem naprawde w porzadku...moze czasem uprzykrzam zycie ale nie chce zle....:( chce tylko byc szczesliwa i doceniana...ale on mi kazal wypierdalac...

Gość 12345654321
ja od sowjego meza nie uslyszalam nigdy ani jedneog obrazliwego slowa. Niech by tylko sprobowal niech tylko choc raz potraktowal mnie bez szacunku to mnie juz nie zobaczy.

Gość !!!!!!!
pozazdrościć męża:) mam nadzieje, że też spotkam takiego mężczyznę na swojej drodze, dla którego ja będę z dnia na dzień starała sie być coraz lepszą kobietą a on dla mnie lepszym mężczyzną...:(