Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlorella

Gdzie ci mężczyźni...prawdziwi tacy...

Polecane posty

Gość dadadadada
Wiesz jak takie pazurki bolą, kiedyś moją dziewczyne (byłą) laski chciały pobić przed dyskoteką. Patrze co sie dzieje to moja za szmaty i kazałem jej wejśc na dyske (ochrona jest będzie spokój), a te 5 dziewczyn na mnie poszły z pazurami, ani teraz uderzyć ani nic bo to dziewczyny kurde miałem cała szyje podrapaną-paranoja.

Gość Chlorella
A tak mnie dziś naszło. źle mi jest i już. Moze ktoś jakiś dowcip zna swiezy?

seksapil o tej porze moze dzialac na Twoja niekorzysc :) dadadada - ja raczej pokojowo bylem napadany (paradoks), ale efekt koncowy ten sam. Chlorella - nie smutaj:)

Gość dadadadada
Nastolatka wraca nad ranem do domu. Mama jej otwiera, a ona kręcąc majtkami na palcu mówi: - Mamo, nie wiem co to za sport, ale to będzie moje hobby. :)

Gość Chlorella
To się mama ucieszyła, ze ma córeczka inne hobby niż disco...

Nie opowiem kawału, ale mam fajną książkę: 'Radość seksu' Alex'a Comfort'a i chciałabym, żeby mój przyszły facet ją przeczytał. Tak cudownie piszą o seksie :P Mogę Ci przytoczyć fragment na pocieszenie :P

Gość Chlorella
To przytaczaj, się posmieję moze

Gość a znacie to
zapierdziela zajaczek przez las i krzyczy,orgazm... orgazm...znacie to? zajebiste uczucie :-D :-D :-D

Ciekawostka: Kobietę można doprowadzić do orgazmu nakrywając całą dłonią wzgórek łonowy i delikatnie go ugniatając i poruszając przed włożeniem palca do sromu, bez tego lub równocześnie z tym. Możesz albo nakryć wzgórek dłonią, albo oprzeć na nim nasadę dłoni, jednocześnie stymulując palcami wargi sromowe. Możesz również położyć całą rękę, dłoń i palce na wzgórku łonowym i zamkniętych wargach. Wypróbuj jak silnie możesz wzbudzić doznania gdy Twoja partnerka jest całkowicie zamknięta. :]

Gość jestem lub mnie nie ma
jeden z nich spi wlasnie kolo mnie :)