Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego twierdzisz

TYDZIEŃ PO ZAPŁODNIENIU

Polecane posty

można coś czuć ? bo mnie dość mocno kłuje w okolicach prawego jajnika czy to może być jakiś znak ?

no jasne, że nie :) mogę tylko podejrzewać dlatego pytam czy któraś z was coś czuła a potem się okazało że była ciąża :)

kajtuś.... ---> pytam tylko z czystej ciekawości nie proszę o diagnozowanie mojej osoby więc nie wiem o co się tak rzucasz :O

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
Co ty chcesz usłyszeć?????? Kłuje cię jajnik i co to ma być objaw ciąży albo nie?????Ile ty masz lat????

A czy kłucie w jajniku jest wśród objawów ciąży ?????i co to ma z ciążą wspólnego.Czego wy jeszce nie wymyślicie???

kajtuś ---> proszę Cię, jak się nie podoba to opuść ten topik a nie drzyj ryjka bo nie o to prosiłam w pierwszym poście :O mi wypominasz głupotę, a sama inteligencją nie grzeszysz 🖐️

A kłóćie w jajniku powinno cię szybko wywalić do lekarza bo raczej albo coś się dzieje albo za chwilę będziesz miała okres i tyle.

Cytrynusia --> raczej nic innego nie czuję i nie obserwuję a że nigdy na tym etapie cyklu nie czulam takiego mocnego kłucia w jajnikach to się po prostu zastanawiam :) ale z tego co widzę, to tutaj nie można sie o nic zapytać bo od razu jakaś pomarańcza ma do powiedzenia sto rzeczy, ale żadnej nie na temat :P

Kajtuś --> przed okresem odczuwam zupełnie inne rzeczy niż teraz a u lekarza byłam 9 stycznia, miałam USG dopochwowe i wszystko było w jak najlepszym porządku, ponadto na takie USG chodzę co 4 msce profilaktycznie więc raczej wszystko u mnie w porządku Yestem Yaka Yestem -- dzięki za normalną wypowiedź :)

Niewiem kto tu inteligencją nie grzeszy ja czy ty??? Mnie kłuje w pochwie i co jestem w ciąży czy nie????? Idż lepiej do lekarza kobito ,bo gwarantuję ci że w ciąży nie jesteś,choć sama napisalaś że zapłodnienie było tydzień temu,chyba stosunek!!!

stosunek był wcześniej, doliczyłam czas potrzebny na moment zapłodnienia więc nie pouczaj mnie moja droga i nie wysyłaj do lekarza bo nie mam lat 14 stu i zapewniam Cię, ze chodzę do ginekologa dużo bardziej regularnie niż Ty poza tym ponawiam prośbę - nie masz nic ciekawego do napisania to wyjdź :O 🖐️

Zapłodnienie =ciąża nie??? To po co pytasz jak jesteś pewna że to było zapłodnienie???? Mądra to ty nie jesteś

kur.. nie wytrzymam :O gdzie napisałam , że jestem pewna ? piszę, ze PRAWDOPODOBNIE wtedy jeżeli w ogóle weź sie naucz czytać ze zrozumieniem bo diagnozuję u Ciebie wtórny analfabetyzm :O

Ja też k...a nie wytrzymuję jak czytam wypociny i takie durne pytania .I kto tu jest wtórną analfabetką.

Gość ja raczej nic
nie czułam dopiero jakieś 10 dni po zapłodnieniu poczułam takie dziwne kłucia w jajnikach, ale takie bardziej jak przed @ a potem się okazało, że jestem w ciąży