Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna_mezatka27

Dlaczego niektorych facetow brzydzi minetka?

Polecane posty

Gość babeczka29
TSFPO30 zgadzam się z Toba całkowicie, pozatym kobieta dajaca każdemu facetowi to.... bez urazy dla pań!!!! kobieta powinna należeć do swojego faceta i tylko w tedy kiedy facet ma takie poczucie to jest w stanie zrobić -zdziałać tam cuda!!!!

Gość TSFPO30
Dzieki mysle ze nie powinno sie wypisywac takich przykrych zeczy o kobietach a nawet nie daj boze komus sie to przytrafi to niech ma to dla siebie

Gość babeczka29
O MATKO I CÓRKO!!!! albo wszyscy poszli spać albo .............to robią?!Tak czy siak miłej nocki bez względu na to czy idziecie spac czy .......coś innego.........!

Gość TSFPO30
To nie tak ze wszyscy poszli spac lub ..............poprostu jest czas na seriale i wiekszosc siedzi przed tv

Gość babeczka29
A jednak nie wszyscy poszli spac, zostali najwytrwalsi ;)

pieszczenie kobietki. Mniam, mniam super sprawa i to działa. Babeczka29 jesteś ok.

Gość babeczka29
TSFPO30 a Ty wolisz serial czy wolisz popisać?

Gość TSFPO30
Brawo Mirek zgadzam sie w 100%

Gość TSFPO30
Wole popisac

Gość babeczka29
Pieszczenie kobietki jest ok ale jeśli oboje partnerzy się pieszczą to jest..........supeeeeer!!!!

Gość TSFPO30
Racja ze jest super co wiecej dodac

Gość babeczka29
Wiecie co zaczełam od forum "co kręci facetów" bo chciałam sprawić swojemu facetowi jakąś super nocke a tu nagle jestem na forum wogóle nie dotyczącym mojej sprawy, no ale fajnie było pobyć w tak miłym gronie, życzę spokojnej nocy dobranoc ;)

Gość TSFPO30
babeczka 29 dasz sie skusic na gg

Gość mdmt
a w sumie lubicie w robieniu minety?

Gość ale głupota
po pierwsze chciałem wytłumaczyć pana podnieconyy Młody głupi i ostatni raz piersi widział ... gdy był karmiony i pewnie nadal kojarzą mu się tylko z mlekiem:P Co do zapachu to muszę się nie zgodzić śledziem cipka nie jedzie kolega pomylił ryby tak jedzie dorsz :P Robienie minetki hmmm część kobietek lubi to ale równie znaczna część to zwyczajnie uwielbia. Nie zmam żadnej która tego nie lubi. Ja też uwielbiam tego "slimaka " lubię jak kobietki podskakują i mówią już dość. MOGĄ SOBIE MÓWIĆ DOŚĆ ALE TO JA DECYDUJĘ HEHEHE no chyba że mi zaczynają uda miażdżyć głowę no to niema rady :P Później znakomita większość odwraca się "zadem" i mówi teraz mnie przytul. Zaśnie taka jedna z drugą a ja się pytam samolub ale kto??

Gość babeczka29
bo to do ciebie było TSFPO30 mongole jeden...

Gość babeczka29
Niekażda kobitka odwraca sie plecami, owszem chcemy żebyście nas przytulili ale u mnie trwa to tylko chwile żebym mogla dojść do siebie bo potem to ja przejmuje kontrole nad swoim mężczyzną i nie ma zmiłuj się!!!! facet musi jęczec głośniej niz ja wcześniej!!!!!

Gość babeczka29
TSFPO30 chyba cię pogieło że dam ci numer gg ?! dla takiego desperata nie ma już ratunku, skoro prosisz się laskę o gg na kafe to naprawdę musi być z tobą źle, pewnie walisz kapucyna co dziennie przy kompie.... ech wy faceci onaniści...

Gość babeczka29
sorki ale ktoś się podemnie podszył -TSFPO30 nie uwazam cię za mongoła!!!Zaczyna się robic niebezpiecznie chyba rzeczywiście pójde juz spać! pa

Gość paradise for rudeboy
babeczka29 jesteś nieźle pie........ta.... szkoda słów... pewnie jesteś tłustym wieprzkiem z nadwagą i celulitem ?

Gość babeczka29
To podszyw !! oczywiście że jesteś mongołem, tamten wpis to nie mój !

spoko papa dodam ze lubie dzieci neo bez nich internet by byl o polowe uboższy

Gość babeczka29
TSFPO30 a tak na marginesie... strzeliłbyś mi minetę ? ale tak zdrowo, huśtając solidnie dzyndzelkiem ?

Gość karłowy marian
TSFPO30 jesteś pedofilem !!!

Gość babeczka29
Raczej ktoś kto się poszywa podemnie, a tak na marginesie wyglada mi to na kogoś kto cię zna TSFPO30 i jest zazdrosny o ciebie!!!! co do kogoś kto uwaz a ze jestem walnięta to akurat sie myli jestem szczupłą brunetka i nie jestem walnieta. pa pa

Gość agniecha1aaa
Bez wątpienia TSFPO30 to pedofil..

Gość ale głupota
nie wiem u mnie większość zasypiała oczywiście nie zawsze ale zdarzało się to bardzo często :P może zwyczajnie przesadzam muszę skrócić minetkę do pierwszego orgazmu czy też jego okolic nie może być tak zeby panna rano się pytała jak ci wczoraj było Co mam powiedzieć jęczałaś jęczałaś a później chrapałaś? egoistki

Gość babeczka29
To ze szczupłą brunetką to podszyw !! Kto się pode mnie podszywa!? pewnie jakaś suka zazdrosna !!