Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna_mezatka27

Dlaczego niektorych facetow brzydzi minetka?

Polecane posty

Gość babeczka29
masz rację monia :) pewnie sami zbokole mają penisy zawalone kozim serem... a nas najeżdzają że rybami czuć nasze muszle...

No ja problemu z cipka nie mam chociaz moj facet nie lubi minetki :)Mysle ze chlopacy na jakies wiesniary natrafili z tad te plotki:)

Gość daro8
Normalny zdrowy facet wie co dobre. Tylko niedojrzałe dzieciaki wypisują bzdety i nie potrafią docenić smaku kobiety.

Gość babeczka29
monika a jak często myjesz swoją muszelkę ? :)

Gość daro8
także dzieci spać, a chłopy pizdy w mordy brać i zaschnięty kał zajadać :P mojej starej wali jak z grzybiarni, ale ja to lubię, podobnie jak arrek :) witam kolego w klubie :) Ja lubię jeszcze taki delkatny posmak pleśni ze zgnitą zieloną kiełbaską :) moja pani specjalnie nie myje czasem piczki :)

Gość arrek
Daro, ja mam ta szczescie, ze moja ukochana dba bardzo o higiene. Wspolczuje tobie, Jestem na ogol wyrozumialy, ale ciebie mi zal chlopie.

boze chlopacy zal mi sie was robi.Ja 3 razy dziennie ja podmywam i uzywam chusteczek odswiezajacych po kazdym wyjsciu z wc,no i co wieczor albo sie kapie albo korzystam z prysznica poniewaz rano nie mam czasu na prysznic!gole sie co 2 dni wszedzie doslownie oprocz rak!uzywam kremy w wiekszosci zapach kokosu czy kwiatow........i nie potrafie zrozumiec jak mozna jebac sledziami i ogorkami tak jak piszecie!ochydne jest co piszecie widocznie nie stac was na pachnaca laske:)

Gość a ja jestem kobieta i szczerze
mowiac to dziwie sie ze faceta moze to nie brzydzic

Gość a ja jestem kobieta i szczerze
Grzyb w muszelce to normalna rzecz... takie mamy PH co zrobić ?

Gość daro8
arrek ty c h u j u !

Gość ale głupota
zawsze mnie zastanawiało jak bardzo trzeba być porąbanym żeby gadać ze sobą samym. Wpisywać nicki później samemu na nie odpowiadać. Następnie dołączyć się do rozmowy i ponownie kogoś zbluzgać pod innym nickiem. To jest chore i głupie no ale cóż.

No niezle psychole wedruja po forum ale co zrobisz.....nie maja nic dobrego z zycia to dokuczaja innym i tyle!

Gość offermaaaaa
bo inni sie tam spuszczali

Gość ale głupota
ale cóż na głupotę nie ma rady, tak jak na moją tak i na waszą, a w szczególności tych co życie przegrali i gniją na kafe śmierdziele !!

Gość ale was nabrałem hahahaha
JAki ja jestem madry poszyłem sie pod was a wy nic nie wiedzieliscie. Taki jestem madry a nawet szkoły nie mam bo po co. I tak wiem wiecej niz wy a wy nawet nie wiedzieliście ze się pod was podszyłem. i pod kożdego mogę bo jestem madry a wy nie. wy nic nie wiecie. MAma kupiła mi komputer za dawanie dupy ale to nie ważne przecież teraz mogę was walić jak debile na niczym sie nie znacie a ja moge kazdego z was

Gość ale głupota
piekne i jakie głębokie idź już dziecko spać do mamusi :P

no i lubię sysry lizać z moich jajec :) ale was nabrałem hihi to ja arrek :) pisze tu do was, mistrz wąchania piczy z grzybkami :)

Gość arrek
a może kanarek, pedale !! wypad bo przyjdziesz mi one na solo do mnie ! i to raz ! mam w domu rzuwia lądowego, postrzuję cię nim w jajco, chesz?

dla mnie facet, ktory nie lubi robic minety jest skreslony i tyle..... dla mnie szczytem podniecenia jest, kiedy wiem, ze facet az sie slini i nie moze doczekac, zeby zanuzyc jezyczek w mojej muszelce :D

Gość arrek
little miss ty masz twarz jak języczek

Miss Bossy masz calkowita racje...........a facet ktory nie lubi minetki polecam na 2 tygodnie wyjazd na ryby !

Monika :D hehe dobre :D ja uwielbiam minetki, az sie nakrecam piszac o nich :) i marzy mi sie facet, ktory bedzie chcial mnie rano i wieczorem i caly czas kosztowac i lizac i piescic i calowac :)

Gość arrek
ale zarozki !! ja przecież pisałem ze lubię trzaskać minety !! a że cuhcnie przy okazi kobietom z rowa, to nie moja wina...

Gość arrek
nazywam sie edward barski, mieszkam w łodzi i mam lat tyle ile w nicku, na co dzień jestem kierownikiem na złomowisku, ale moją ambicją jest myślenie i piczach od rana do wieczora i nie uważam że przegrałem życie !!

jestem mondry do dużo walem konia a wy nie wiecie kim jestem jak bym chciał to mógłrym nawet do szkoły iść bo jesem mądry a nie głupi

missy kurde o takich typach chyba tylko pomarzyc mozemy chociaz mialam paru ex co uwielbiali minetke.......pewnie tylko na poczatku zwiazku wylizuja jak kotki mleczko z miseczki a potem jak maja wylizac to ich glowa boli czy brzuch,sa zmeczeni i musza sie wyspac:)wtedy z miseczki juz nie liza tylko z TV

Gość ale głupoty
jeżeli tak bardzo lubicie to w jakiej pozycji? na leżżaco czy może również klecząc na językiem?

Gość arrek
ale was nabrałem hahahaha :) to właśnie ja, ale was nabrałem hahah wszyscy przegraliście a ja jestem cudowny :)