Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majjjusiaaa

Zerwał ze mną...

Polecane posty

Gość Majjjusiaaa

Właśnie zerwał ze mną chłopak, który jak mówił bardzo mnie kochał. Źle zaczęło się już układać jakieś 2 tyg. temu kiedy powiedziałam, że mam wyrzuty sumienia w związku z uprawianiem seksu ze względu na wiare. On mnie tak kochał, chciał mi sie już nawet oświadczyć a dzisiaj powiedział, w złości że mam spierdalać:( Potem rozmawialiśmy, chciałam wyjaśnić sytuację, mówił że kocha, ale czułam że mu nie zależy... tak bardzo mi źle.

Gość ciocia prawde powie
gdyby cie kochał, zrozumialby i wysłuchałby Twoich argumentów. Daj sobie z nim apokój, nie wart jest!

Gość yire
to dobrze że zerwał,bo facet który przeklina na kobiete i nie szanuje kobiet oraz jest grubiański to pamiętaj nie będzie miał skrupułów kiedyś jej uderzyć

Gość kokopopo
nie chce być złośliwa ale wygląda na to że facet "kochał" cie za sex

Widocznie nie kochał Cię aż tak bardzo. Ale spokojnie, tego kwiatu jest pół światu:)

On mnie tak kochał, aż chce się zapytać........ od tyłu???

Gość Majjjusiaaa
Ja wcześniej nie mialam oporow przed seksem, ale ostatnio zaczelam miec mocne wyrzuty sumienia z tego tytulu, co bylo niezalezne ode mnie:( Awantura wczorajsza w sumie wynikla dlatego ze jak obudzilam sie w nocy to go nie bylo i okazalo sie ze na dole chleje z kolegami. Zadzwonilam do niego, za moment przyszedl pijany, spytalam sie czemu mnie zostawil w nocy i poszedl chlac a on w nerwach powiedzial, ze to wszystko nie ma sensu i zebym spierdalala. Strasznie mi ciezko, dzisiaj rano nie mial mi nic do powiedzenia. On byl dla mnie wczesniej taki dobry, troskliwy, caly czas powtarzal jak mocno mnie kocha. Dlaczego tak sie stalo:(:( juz nie mam sily na nic:( niech mi ktos pomoze.

Gość jhuygfgcbhj
a na co komu dziewczyna, która nie chce dawać?? no po co?? porozmawiac to sobie mozna z kolegami a panna jest od dymania

Gość jhuygfgcbhj
a na co komu dziewczyna, która nie chce dawać?? no po co?? porozmawiac to sobie mozna z kolegami a panna jest od dymania

Gość TH is IT R
Masz swego kochaniusia

Gość Majjjusiaaa
Jak pytalam sie Go czy jest na mnie wściekly dlatego ze nie chce sie z nim kochac, to on mowi ze nie dlatego. Czy on mogl mnie tak nagle przestac kochac?

fajny koles chcesz namiary na niego ??:P

Gość Majjjusiaaa
Dlaczego 'fajny koleś'?

chcesz namiary na niego ? a masz? czyli chcesz???

Gość Majjjusiaaa
Co mam robić, czy próbować ratować ten związek, już w sumie sie przed nim plaszczylam... chcialam zalagodzic, ale on jest taki obojetny... tak mi jest źle.

czyli chcesz? czyli masz?? no to jednak na pewno chcesz!

Co mam robić dać ZSowi namiary na tego kolesia:)

nie mam ale lubię cię więc ci załatwię ;)

już w sumie sie przed nim plaszczylam... chcialam zalagodzic Proponowalabym jednak sie nie plaszczyc:)

Gość Majjjusiaaa
Czyli co? ja mam przepraszac za to, że on, ladnie mowiac, kazal sobie isc i powedzial ze to nie ma sensu? Że poszedl sobie dalej pic, zostawiajac mnie z ta jakze pokrzepiająca wiadomoscia? Czy mam zgodzic sie na wspolzycie z nim pomimo swoich wyrzutów, przed obawa bycia samej? Czy naprawde myslisz ze mam tak zrobic?

po pierwsze: nie płaszczyć się- tylko uklęknąć po drugie: nie obiecywać- tylko zrobić loda nawet jak się nie uda- będziesz wiedziała, że zrobiłaś absolutnie wszystko by ratować wasz związek :)

juz ??? wyładowałaś sie orange??:) lepiej ci ?? to teraz oddychaj;)

Gość Majjjusiaaa
Najgorsze jest to, że w mysli ma sie caly czas te dobre chwile... on spi w pokoju nizej, w sumie w innym mieszkaniu, ale w tym samym domu. Mam ochote do niego zadzwonic i jeszcze raz sprobowac wszystko uratowac, wiem jednak, że nie bedzie to sensowne. Dlaczego ludzie sprawiaja sobie tyle przykrosci?:(