Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonomedica

Mata edukacyjna fisher price

Polecane posty

Gość Sonomedica

Czy warta jest swojej ceny? Jakie są Wasze opinie? Zastanawiam się nad jej kupnem, ale cena jest dość wysoka i zastanawiam się czy mata rzeczywiście jest warta tej ceny.

Gość ankaa774
Zależy o jakiej macie piszesz, bo Fisher Price nie produkuje tylko jednego rodzaju;) Mój synek miał matę Rain Forrest właśnie z FP i warta była swojej ceny, ale oczywiście na allegro (jakieś 200zł), bo w Tesco czy innych marketach kosztuje 350zł i to uważam za sporą przesadę:O

Gość Sonomedica
Rainforest- właśnie nad taką się zastanawiam i oczywiście też na allegro:)

Gość beatris 24
hej ,mata jest super ,moje dzecko było zajęte przez długi czas jak kładłam ją,,,

Rainforest - super sprawa. Moj synus ja uwielbial i zajmowal sie w niej sam soba nawet 30-45 min. Teraz lezy w niej od czasu do czasu, bo odkad nauczyl sie obracac z brzuszka na plecy i z pleckow na brzuszek, nic innego by nie robil tylko krecil sie z jednej strony na druga, a ta mata go ogranicza i przez to maly sie troche zlosci, ale jeszcze czasem go na niej klade i ladnie sie bawi (byle nie za czesto teraz z w/w powodow :) ) Ale ja ja w kozdym razie bardzo polecam.

Gość Sonomedica
No to super, że jest fajna. Mam nadzieję, że mojemu maluchowi też przypadnie do gustu. Dziekuję za informacje:)

Gość Sonomedica
Mój teraz szaleje na leżaczku. Wprawdzie leżak jest w najprostszej wersji, ale powieszone zabawki na pałąku robią swoje:) Do tego kot, który dumnie chodzi po pokoju, też dodaje radości:)

Gość a co na to ginekolog prowadzac
my nie mielismy maty tylko drewniany kojec z regulowana wysokoscia i w nim zawieszalam rozne rzeczy. Lezaczek tez sie bardzo sprawdzil - taki najprostszy fisher-price gdzie dziecko samo wprawia go w ruch i sie buja :) To byl strzal w 10 - siadal na nim dlugo po dopuszczalnej normie wagowej i wiekowej az musialam schowac :D

Gość a co na to ginekolog prowadzac
a do tej maty Rainforest to wczoraj widzialam w sasiednim charity shop za 3.50, w stanie idealnym :D

my mamynte mate i mała była zachwycona potrafiła sie bawic około 30-40 min. teraz nawet czasem jej rozłożę to siedzilub lezy i oglada tak raz na tydzien przez godzinke posiedzi :)