Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neo30

sex analny co kobieta o tym sądzi ? czy da sie dojsc do orgazmu ?

Polecane posty

Gość Jakiś tam ktoś
Wiesz co słyszałem że scianka pomiędzy pochwą i odbytem jest cienka i odczuwa się orgazm podobny do pochwowego

pewnie tak ,ale bardziej interesuje mnie fan kobiety,czy nie sparwię jej tym bólu,czy dojdzie do orgazmu ,jak z higieną ?

Gość Jakiś tam ktoś
a racja jeżeli jesteś facetem to dojdziesz i to będzie jeden z najleprzych orgazmów jakie miałeś :) jak kobitka ci pomasuje prostatę :) lecz niestety jeszcze nie próbowałem :(

Gość Jakiś tam ktoś
A co do higieny :) kobieta musi raczej zrobić lewatywe przed seksem analnym żeby było tam czyściutko

namów ją to tego... dlatego tez chce wiedziec czy jest to sex przyjemny dla kobiety,moze waro namówic partnerkę,chcialbym wypowiedz kobiety,która to robila ,czy jest ok ?

wiesz początki sa trudne i w dużej mierze zależny jak bardzo rozluźnisz partnerkę by było ok i nic nie bolało choć pierwszy i tak bolesny dobre nawilżenie tez ważne np. durex play

rozluznic ? w jaki sposób ? mówimy o psychicznym rozluznieniu ? moze nie ma sensu zabawa analna jesli konieta nie z tego przyjemnosci,choc mnie korci zeby spróbowac

czyli sex analny daje kobiecie orgazm ? czy jest taki jak dopochwowy ? słabszy silniejszy ? jak kobieta go odczuwa ? czy np.Ty wolisz dopochwowy czy analny

tak rozluźnić psychicznie wyzwolić emocje ! nie panować nad niczym na początku to zapewne nie sprawi przyjemności ale nie możesz mieć żalu bo to trochę boli czekaj cierpliwie orgazm jest inny od pochwowego nie da sie opisać ;)

potrenuj najpierw palcem a swoja drogą masz tak mało lat że nie wiesz ??

inny ? czy wiekszy lepszy czy tez nie ,warto namówic partnerke ? czy sie nie osmieszę ? czy kobiety same tez o tym myslą ,eksperymentują ,czy jest to strefa zakazana ?

warto próbować nowych doświadczeń a to czy twoja laska się zgodzi tego nie wiem

no coz ? to co piszesz to wiem ,zadajac ci dodatkowe pytania niewiele wiecej sie dowiedzialem.......

Gość a ja uwielbiam taniec
potwierdzam, w ten sposob mozna osiagnac orgazm. faktycznie jest troche inaczej, bo to troche boli(nawet jak sie na maxa rozluznisz), ale ten bol jest, hmmm... jakby to okreslic? przyjemny.

orgazm jest sprawą indywidualna i skad mam wiedzieć jak twoja lala odczuwać będzie ? może sie nie spodoba strefa zakazana hm.... wiesz ja mam wypaczoną nature i dla mnie nie ma czegoś zakazanego :D

bardziej chodzi mi o odczucia kobiety,czy jej to odpowiada,czy taki rodzaj sexu jest krepujący,i wszystkie pytania powyzej.Internet jest anonimowy sadzielem ze ktos da mi odpowiednie wskazówki,uslysze opinie kobiet,a nie dostane wiedzę którą mam z przemyslen i logicznego przemyslenia tematu."Uzyj zelu" - chyba oczywiste ! rozluznij - jak najbardziej oczywiste itd..........

warto porozmawiac o tym z partnerka, moze jj tez to chodzi po glowie, tylko ma podobne obawy do twoich. ja wiem, ze moj maz to uwielbia, ale robimy to glownie wtedy, gdy mnie najdzie ochota(np raz czy dwa w mies).

i tu widze ze ktos cos odpowiada mając doswiadczenie ,ze boli troche ale jest to pomimo wszystko przyjemne... takich wskazówek czy doswiadczen potrzebuje,nie chce sprawic przykrosci mojej dziewczynie a z drugiej strony mam na to ochotę ,oczywiscie jej odczucia sa najwazniejsze i dlatego chce wiedziec jak to jest ze strony kobiety

ale my nie wiemy, czy twojej kobiecie to bedzie odpowiadalo. to, ze ja to lubie to nie zanczy, ze ona tez. a i na poczatku tez mialam watpliwosci-jak sie pozniej okazalo nieuzasadnione, bo bylo fantastycznie. nie dowiesz sie poki nie sprobujesz.

a jaki jest orgazm ? porównywalny z dopochwowym ? skoro jest tak fajnie i mąz tak lubi czemu nie robic tego czesciej ? cos sie dzieje nie tak ? czy w waszym przypadku to spontan,czy specjalnie sie przygotowujesz ?

musisz o tym z partnerko=a pogadać bo byc moze chce spróbowac a sie krepuje co do odczuć hm... wiesz każdej kobiecie co innego sprawia przyjemność i zapewne wiesz jak sparic swojej partnerce wiec nie widze nic dziwnego jak chcesz i tego spróbować kręujący ? nie bądz dziecinny

orgazm jest inny, ale naprawde trudno to opisac slowami. to trzeba przezyc :D moze byloby czesciej, ale wiesz, mamy male dziecko, oboje pracujemy i czasem zwyczajnie nie mamy czasu, albo padamy z nog po calym dniu. a i ja nie przydotowuje sie do tego specjalnie-nie robie lewatywy, nie nawilzam(o to dba maz ;)) . i nigdy nie bylo zadnej nieprzyjemnej wpadki.

zamiast mnie strofowac ,dziecinnym ,czy ile ty masz lat ? napisz ,czy warto probowac ( czy tobie jako kobiecie się taki sex podoba) czy jest z tym milo ? na co uwazac na poczatku ? czy wchodzi sie do konca czy nie ,czy bol jest straszny czy jest ok itp

a ja uwielbiam taniec - ok widze ze taki opis normalnosci jeszcze raz dzieki ,spróbuje dzisiaj...... juz mi miekną kolana i zasycha w gardle,ale skoro piszesz o tym tak naturalnie,nie ma strasznych przeciwskazan ......