Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajajajaja to tylko ja

Po pierwszej ciąży brzuch PŁASKI bez ROZSTĘPÓW, co będzie po drugiej?

Polecane posty

Gość Jajajajaja to tylko ja

Miałam któraś podobną sytuację? Mój brzuch po pierwszej ciazy (rodziłam 2lata temu) wygląda super. PŁASKI, JĘDRNY, ZERO ROZSTĘPÓW. Nikt nigdy nie wierzy, że w ciązy byłam. Teraz jestemw drugiej ciąży. Mogę liczyć na to samo? Eh

Gość Alinka2222
Ja miałam w 1 ciąży bez rozstępów i po 2 ciaży też tak samo wiec moze Ci sie uda :-)

ja po pierwszej ciązy (mam jedno dziecko) też mam podobną sytuację - żadnych dodatkowych kilogramów, ani jednego rozstępu, żadnych fałdek ... Po prostu super, figura dokładnie jak przed ciążą (a że nie miałam złej, to jestem baaardzo zadowolona ;)). I również się zastanawiam, jak to będzie wyglądało, jesli zdecydowałabym się na druge dziecko

ja równiez po pierwszej ciąży brzuch idealny, teraz jestem w 29 tygodniu drugiej ciąży i póki co jest ok, ale smaruje się kilka razy dziennie, mam nadzieję, że brzuszek znowu zniesie to świetnie

zazdroszcze Wam takich brzuszków po ciąży :) mój jest tak sfatygowany ze patrzec na niego nie mogę :( smarowałam kilka razy dziennie od 3mca ciazy jak jeszcze brzucha nie bylo a rozstepy wylazly w 7mcu i bylo ich coraz wiecej 😭

Gość ehhhhh
a mi rozstępy wyszły tydzień przed porodem :(