Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolijk

siostrzyczka mężusia

Polecane posty

Gość bolijk

siostra mojego męża swego czasu często nas odwiedzała,była miła,pożyczała od mojego męża kasę,niedawno mąż odmówił jej pożyczenia pieniędzy,bo miał ważne wydatki.3 miesiące temu urodziło nam się dziecko,a ona nie przyszła do tej pory zobaczyć bratanicy-wcześniej przychodziła bez zapowiedzi.Raz spotkałam ją na ulicy,zajrzała do wózka i powiedziała,że córcia ma pulpaśne policzki po czym zaczęła nawijać o swojej dupie za przeproszeniem czyli o swojej fryzurze i o swoich dzieciach.Mój mąż nie widzi problemu,jeszcze do niej chodzi i zanosi jej ubrania po naszym starszym synku dla jej synka,chociaż prosiłam żeby zaniósł takiej biednej rodzinie(jego siostra ma 4 razy takie dochody jak my,ale on uważa że jest biedna bo ma długi w bankach,nie spłaca pożyczek). JA uważam że w takiej sytuacji nie ma sensu zapraszać jej na chrzciny,skoro nawet nie ma ochoty odwiedzić jedynej bratanicy,a całe dnie siedzi w domu,więc to nie brak czasu.

Gość MamaZuzy
Z drugiej str. to jego siostra a ty na pewno nie chciała byś by tak traktowana przez żonę swego brata...

Gość MamaZuzy
to tylko chrzciny czemu ja bym zaprosiła........

Gość bolijk
ona też nas nie zaprosiła na chrzciny swojego dziecka rok temu,tłumaczyła się że ni wyprawiała

Narazisz sie tym na klotnie z mezem,skoro on sie z nia tak liczy.

Ja do rodziny męża nie chodze. Ale wiem, że mąz od zawsze miał pretensje bo wszytsko dostawała od rodziców jego siostra i jego brat., dlatego sie ze mna chajtnął by sie od nich wyzwolić. Teraz siostra jego wydzwania i stale cos chce. Mnie to nie denerwuje, a jego , chociaz sie nie przyznaje chyba tak. Bo siostra jeździ do Holandii do swego męża , który tam pracuje, a tak to narzeka czasami na brak gotówki chyba, (on sie nie przyznaje ale ja to wyczuwam) jest wściekły. . Jego mama , a moja teściowa na szczęscie ma wysoka emeryturę, to nie ma chyba wymagań wobec męża, nic mi o takich nie wiadomo. natomiast jego siostra chetnie tez by go wydoiła z forsy , ale on chyba raczej sie nie da, bo wie , że ja na wszystko jest stać. Hehe, nic mi nie mówi a wszytsko wyczuwam.

Gość bolijk
wcale się nie liczy,za plecami rąbie jej dupę

Słuchaj , jesli urzadzasz chrzciny , tzw. przysłowiowa kawke i torcik zaproś ja , dla swietego spokoju.

skoro ona nie zaprosiła was, to wy tez nie musicie. ja bym zapytała ja wprost co jej sie we łbie pomieszało,ze tak się odwróciła. skoro ma 4 razy wieksze dochody to dlaczego pozycza od was kase?

Zrób skromnie , kawke torcik, moze ciepły rosołek i grzecznie daj do zrozumienia by długo nie przebywali w Twoich gościnnych progach.

To moze,zamiast zaproszenia -zawiadomienie o chrzcinach,nie bedzie miala w przyszlosci wymowki,ze nic nie wiedziala.

Gość a ja uwielbiam taniec
pulpasne policzki :D

Gość bolijk
bbb111 (bbb11110@wp.pl) skoro ona nie zaprosiła was, to wy tez nie musicie. ja bym zapytała ja wprost co jej sie we łbie pomieszało,ze tak się odwróciła. skoro ma 4 razy wieksze dochody to dlaczego pozycza od was kase? nie potrafi gospodarować kasą,oboje z mężem lubią ostro i często imprezować,przez te balangi wpędzili się w długi,wylądowali u matki ,siedzą,czynszu nie płacą,dzieci podrzucają komu sie da i imprezują

Gość bolijk
To moze,zamiast zaproszenia -zawiadomienie o chrzcinach,nie bedzie miala w przyszlosci wymowki,ze nic nie wiedziala. podoba mi się pomysł,heheheee,ciekawe co przyniosą,pewnie gówno-to w ich stylu