Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILE MI TO WYJDZIE

ALLEGRO. BŁAGAM WEJDZCIE!!

Polecane posty

Gość ILE MI TO WYJDZIE

Chce wystawić 4 rzeczy. Są to ubrania . Ile mnie to wyniesie kosztów dla allegro? Chce wystawić kup teraz. Ceny do 24.99 Błagam napiszcie mi, bom ciemna! A chce sprzedac te rzeczy.

Gość pomoc alegro masz wszystko tam

Gość onaciezarnaaa
myślę ze za jedna rzecz nie wiecej niz 2 zł to zalezy od ilości zdjęć tez,bo każde oprócz 1 jest płatne

Gość Kserówka
Oplaty dla Allegro sa zalezne od wartosci wystawionego przez Ciebie przedmiotu. Jak wejdziesz w formularz, przez ktory bedziesz wystawiac przedmiot, wszystko bedzie na biezaco podliczane i ostateczny koszt Ci sie wyswietli, zanim jeszcze zatwierdzisz wystawienie ostatecznie. Zatem bedziesz znala kwote w pore i na czas, wiec spokojnie bedziesz mogla zdecydowac, czy chhcesz wystawic czy nie. O nic sie nie martw! :) Pozdrawiam!

Gość ILE MI TO WYJDZIE
Powiedzcie mi proszę, czy jeśli nie sprzedam rzeczy to i tak będę musiała coś zapłacić?

Gość Kserówka
Tak, za samo wystawienie. Ale to sa naprawde groszowe sprawy.

Gość ILE MI TO WYJDZIE
I takie grosze będę musiała przelać na konto? Bez sensu... Ile jest czasu na wpłate dla Allegro? Nie wiem tez jak wycenić cenę wysłania paczki....:/

Gość jasiapijka
wystawienie rzeczy to groszowe sprawy a jeżeli chodzi o przesyłkę to wpisz w google cennik poczty polskiej i oblicz sobie mniej wiecej ile cie to wyjdzie.

Gość Kserówka
Wez pod uwage wage paczki- ciuszki beda wazyc malutko. Dolicz tez cene koperty odpowiednich rozmiarow.