Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciejstporabnergvv

wkurzył mni mój mąż

Polecane posty

Gość zyciejstporabnergvv

mam bardzo atrakcyjną kolezankę z ktorą jestem na "cześć" uważam ja za piękną mój mąz uwaza ze jest bardzo przeciętna i owszem może sie podobać -ale nie jest calkowicie w jego typie :za niska, bulinka i dziecinny wyraz twarzy i nie ma seksapilu ...dal jej w skali 10 pkt 3 ,ostatnio natknelam sie na nia jakbylismy na zakupach ,nie miala na sobie podkladu kupe pryszczy na twarzy ale i tak uwazam ze jest piekna a moj mąz stwierdzil ze jestm odniej dwa razy ladniejsza i daje jej 5-6 a mi 10 ...wiec klamal ...po co mi wciska ze ma 3/10... wkurwil mnie ,wybaczcie moze jestem dziecinna ale jak potem miec zaufanie do faceta jak raz mowi ze brzydka a potem ze srednia... ja mowie pwrost czy facet jest przystojny czy nie...on oczywiscie juz sie obrazil na mnie i sie nie odzywa bo tylko spytalam czemu 6? co ona ma takiego ze wszystkim innym dajesz 3 a jej 6 i obraza... debil

Gość chce zachować pozory bo
tak wypada, ale przecież nic nie poradzi na to, że tamta jest ładniejsza. Ma se oczy wykluć by tego nie widzieć? Uroda to nie wszystko, wybrał ciebie, bo pewnie masz inne zalety :)

Gość zyciejstporabnergvv
to niech mi to ma k... odwage powiedziec ze tamta ladna!! ciota z niego i tyle! zreszta on wie ze u tamtej nie mialby szans

Gość jesteś idiotką
skoro w ogóle każesz mu oceniac babka z klasą powinna być ponad to a tak, to nie dośc, że jesteś od tamtej brzydsza, to jeszcze i mądra nie jesteś. A potem dziwota, że facet robi skoki w bok czym taka lasia jak ty ma mu zaimponować/

Gość zyciejstporabnergvv
on jest ciota i tyle ze nie potrafi sie przyznac ,gdyby nie dziecko na pewno bym go zostawila bo co to za facet ktory nie potrafi dowartosciwoac sowjej kobiety tak -zeby czula sie najladniejsza dla niego to nie facet to palant

skoro w ogóle każesz mu oceniac babka z klasą powinna być ponad to święte słowa! takimi pierdołami to sie ludzie w podstawówce zajmowali. szkoda tylko że takie gówniarstwo sie za malżeństwa bierze...a potem zdziwienie skad tyle rozwodów

Gość zyciejstporabnergvv
to niech da jej 10!! a nawet 100 ale niech jest do k.. nedzy ze mna szczery i jak potem mozna ufac takiemu palantowi jak raz mowi tak a raz inaczej..

Gość co za to postoi
po cholerę zadajesz mu takie pytania?ja nie pytam,bo wiem że bym zrobiła dym,a on ma na tyle taktu,że nie komentuje sam od siebie urody innych kobiet-to jest szacunek wobec drugiej osoby,ja również nie komentuję wyglądu innych facetów i tak jest fair a wiesz,co myślę?on nie przywiązuje uwagi do liczb-nawet nie pamięta co oznacza 3 czy 5 w tej waszej skali,za pierwszym i drugim razem miał na pewno to samo na myśli-że ta laska jest przeciętna

Gość zyciejstporabnergvv
hmmm nie wiem co toym myslec poburzylam sie jeszcze dzisiaj bardziej ,bo snilo mi sie ze mnie znia zdradzal....

Gość
ja mysle ze ona sie jemu podoba a z przyzwoitosci mowi to co mowi ale kurde tobie pewnie tez sie podobaja inni faceci gdzie tu problem?

Gość kranuffka
kobieto to cud ze on cie wogole zechcial.....sorry ze wogole Ktos cie zechcial za zone .....brak slow na twoja glupote:D:O

Gość aleś ty głupia
nieźle się uśmiałam jak to czytałam