Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulekaaa

Długotrwały stres - pomozcie

Polecane posty

Gość ulekaaa

Jestem w trakcie rozwodu, 7 lat po slubie, jest walka o dziecko, ciągle docinki i oskarzenia ze strony prawie bylego meza.. zawsze byłam słaba psychicznie i sobie nie radze.. biore mellise w tabletach ale mało co pomaga.. zyje w ciagłym stresie od 3 miesiecy, mam silne nerwobóle - pleców, rąk, okolice klatki piersiowej - ktos miał podobnie? jaki srodek bez recepty jest najlepszy - nie chce isc do lekarza do ten wariat powie w sadzie ze jestem niepoczytalna i biore silne lekarstwa :/ niesety byłam z tyranem :/

Gość polecam CII
na poczatku to bardzo Ci wspolczuje, pije melise najlepiej rano i wieczorej, polecam nerwosol w plynie. Mi podczas stresu pomagal. Trzymaj sie.

Gość podnoszeee

Przeciez nikt nie musi wiedziec o wizycie u lekarza,ich obowiazuje tajemnica lekarska a Ty do niczego nie musisz sie przyznawac. Ja na Twoim miejscu poszlabym do lekarza,bo takie ziolowe specyfiki w Twoim stanie nie zadzialaja,nie musisz isc od razu do psychiatry,rodzinny tez moze Ci pomoc przepisujac np;afobam ,permazyne itp. Idz do lekarza i nie patrz na meza-idiote,bo to Twoje zdrowie a nie jego. Zycze duzo sil i wytrwalosci.

Gość ulekaaa
dziekuje - bede musiała tak zrobic ...

Gość haloooo
jedz magnez w tabl i bierz kapiele z dodatkiem soli kapielowej