Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9 miesiąc

Przyśpieszenie porodu

Polecane posty

Gość 9 miesiąc

Znacie jakieś sposoby? Ja tylko sex i liście malin. Dajcie znać co jeszcze bo muszę stosować........ Pozdarwiam

Gość DrMengele
Escapelle zdecydowanie przyspiesza.

Gość mam pytanie jedno
ja poszłam na długi spacer...i na wieczór urodziłam:) taki 3 godziny!!

spacery, sprzątanie, wieszanie firanek, mycie okien, wchodzenie po schodach, seks, ostre jedzenie, olej rycynowy, herbatka z liści malin, masowanie brzucha, drażnienie brodawek sutkowych.....dużo tego jest.

Gość mam pytanie jedno
z tymi sutkami to jakas sciema!! ale mówie ci idz na spacer!!

Gość do góry   .......
u mnie pomogło 3 - dniowe sprzątanie:D mycie okien , podłóg na kolanach , pucowanie czego tylko się dało ,spacery z psem ,sexior , chodzenie po schodach i herbatka z liści malin :)

Gość Blekit Oka
to jest nie prawda....co piszecie każdy organizm ma swój termin i wie kiedy zaczą.... ja do końca biegałam kilka razy dziennie na 4piętro sprzątałam okna myłam reklamówy z zakupami nosiłam że az sie urywały... nie ma na to regóły przyjdzie i na ciebie kolej

Gość Blekit Oka
i niby jeszcze kąpiel w gorącej wodzie --ha ha haahah ja tak się lubie kąpac w gorącej wodzie i przez całą ciąże tak się kopałam i nic urodziłamw terminie i dziecko zdrowiutkie..............

Gość 9 miesiąc
a czy odejście niespodziewane wód w miejscu publicznym to będzie coś strasznego...? Pytam się w razie gdybym juz wybrała się na długi spacer... Czy to byłoby widoczne dla innych?

Gość Blekit Oka
to normalna rzecz... nie koniecznie wody ci odejdą może ci je lekarz przebic

Gość dziwne pytanie
gdyby odeszły Ci wody to akurat najmniej martwiłabyś się tym czy ktoś zauważy i co ewentualnei pomyśłi raczej myślałabyś o tym że mozesz zacząć za chwilę rodzić

Gość DrMengele
Wody jest tyle ze jak chlusnie to jakbys sie zesikala. Ale rownie dobrze moze sie sączyc godzinami jak uplawy. Jak bedzie w wersji nr1 to nie da sie ukryć , nie ma takiej mozliwosci.

Gość effy.
potrzebny długi płaszcz ;)

Gość DrMengele
Nawet on nie pomoze jak ci nogawka poleci. Zreszta kogo to interesuje, ot sie baba zesikala i beda sie mieli z czego posmiac ci mniej inteligentni, ci bardziej wezwa karetke do porodu ;)

Gość bukaa
czytałam gdzies radę, żeby nosic przy sobie słoik ogórków w occie. W razie czego upuszczasz słoik i wszyscy myślą, że to ocet. :D Co ciekawe, rada była jak najbardziej serio. :D

Gość DrMengele
upuszczasz sloik i masz mokro w kroku, to jakies kosmiczne ogorki musza byc.

Gość DrMengele
Albo jeszcze inaczej. W kroku mokro a sloik sie nie zbił bo przywalil nakrętką :D to dopiero siara ;) Takie rady mozna sobie wsadzic, miedzy nogi ;).

Gość ewrewrewre
Pieprzenie kota :-) Robiłam wszystko, żeby urodzić, a jutro idę do szpitala na wywołanie. Każda baba jest inna. Proste.

to są tylko takie sposoby, nikt nie mówi że na 100% na każdą kobiete zadziałają! na mnie też nic z podanych nie działało. przyszedł czas to i mały się urodził :) a ogórki, niesłe :D :D :D

Gość **tina*
wszystko to przesądy, maluch sam wie najlepiej kiedy pojawić się na świecie a mycie okien czy szorowanie podłóg może doprowadzić do odklejenia się łożyska