Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjhhjjhjhjg

Moja kotka ślepnie

Polecane posty

Gość jhjhhjjhjhjg

Ma 15 lat i zauważyłam, że źle/nie widzi... Mogę jej jakoś pomóc? Czy w tym wieku już nic nie da się zrobić...? :(

Gość wladyslava
Chyba nic z tym nie zrobisz, to juz podeszły w latach kotek. Ale ona sobie da rade, węch jej zastapi wzrok. Tak jak kocica mojej kolezanki - nic nie słyszy, przwie nic nie widzi, a urzadza sobie wycieczki po okolicy i wcara cała i zdrowa

Gość mało odpowiedzialne
by wypuszczać z domu kota który jest prawie ślepy i głuchy... może go potrącić samochód....ludzie nie mają ani serca ani wyobraźni

Gość jhjhhjjhjhjg
Strasznie mi jej szkoda, potyka się o rzezy (zawsze zgrabnie omijała), raz chcąc wskoczyć nałóżko skoczyła na ścianę... Zrobiłam jej "test" machając zabawką - nie podążała za nią wzrokiem

Gość jhjhhjjhjhjg
Moja kotka nie wychodzi, mieszkam blisko centrum miasta, poza tym to taki kanapowiec - pers, a ja i task bym umarła wiedząc, że się gdzieś pałęta

Gość jhjhhjjhjhjg
Już nawet nie zwracam uwagi na te głupie wpisy, to tylko tych debili nakręca... :O

Gość wladyslava
Wy juz sie o cudze koty nie martwcie. Kocicę dostała juz w tym wieku, 14 lat, w spadku po zmarłej sąsiadce. Kocica chciała koniecznie sobie wyjsć na trawę przed dom, to co, miała kota, który cale życie chodził po podwórzu, zamknąć w domu? Wiec siedziała sobie na trawce i nagle czmych - i dała sobie radę. Cała historia, nie widzę potrzeby, żeby dopowiadac sobie, kto jest bezmyslny, głupi, okrutny - i dlaczego

Gość wladyslava
Nie martw sie, ona już tam sobie da radę. Jak nie bedzie miała innej możliwosci, to się nauczy tak po omacku. Ludzie sobie daja rade - to zwierzę sobie nie da?

Gość KAFFFFFFFA
To juz jest staruszka!!!!! Szkoda kotka. Moja kicia ma niecałe 7 lat i też zaczyna żle widzieć.Weterynarz stwierdził,ze to normalne.