Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezrozumiałe dla mie to

Wszystko na kredycie ????

Polecane posty

Mam znajomych , którzy maja swoją firmę - zadłużoną po uszy - jeden wielki kredyt - pod zastaw wszystkie domy w rodzinie :( A mimo to nadal zaciagają kredyty i hasają po swiecie, rozbijają się autami z wyższej półki, Co roku zmiana auta, Wczasy, no mózg staje. Ciuchy tylko oryginalne- 4 pełne szafy i wiecznie nie ma co na siebie włożyć :O W domu plazmy w każdym pokoju. Czy oni mogą spokojnie spać???? Nie uważam , żeby żyć bez kredytu ale na taką skalę? Po co? Dla szpanu, żeby pokazać , że mnie stać, że mam? Dodam, że nie zazdroszczę - wręcz współczuję. Chyba nie mogłabym spać po nocach, wiedząc, że dom w którym mieszkam może nie być mój :O

też się nad tym zastanawiam. Co roku wymyślają inny dodatkowy biznes, który pada po pół roku. Np pizzeria- kredyt na lokal, piec, kucharza, pracowników itd i padło po pół roku a aaa...kredyt trzeba spłacić :O Nie rozumiem tego :O

Gość a ja nie rozumiem co cię
obchodzą inni? Chyba musiałabym na głowę upaść aby zadręczać się problemami czy nieproblemami innych ludzi.Daj sobie spokój

ej no nie zadręczam się tylko chciałam was zapytać o zdanie na ten temat. Po to jest forum aby wymieniać poglądy.NIE??

poglądy jak najbardziej ale to jest roztrząsanie życia innych . A to jest bez sensu-niektórzy nazywają to plotkami :)

no właśnie dzisiaj wszyscy żyją tyko dla siebie. Totalna znieczulica. A może oni kiedyś zapukają do moich drzwi i poproszą o kromkę chleba??? Pisze o tym bo może im trzeba pomóc- w sensie rozmowy aby przestali tak żyć na pokaz?

rozmowa na pewno nic nie da. Zresztą to dorośli ludzie a nie dzieci.Poza tym, jak wyskoczysz z rozmową to mogą cię pogonić, że wtrącasz się w ich sprawy.

nie zamierzam im sugerować czegokolwiek :) Tak się tylko zastanawiam. Czy oni sa przy zdrowych zmysłach ???????????