Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawne_dziewczeee

faceci lubicie zabawne dziewczyny/kobiety ?

Polecane posty

Gość zabawne_dziewczeee

z tego co zauważyłam to przeważnie faceci są tymi zabawniejszymi i to oni rozbawiają towarzystwo, kobiety są jakieś drętwe w moim odczuciu, nie wiem czy jestem jakaś inna, ale uważam, że mam hmmm ''męskie'' poczucie humoru tzn. bawią mnie często głupie żarty moich znajomych, na co moje koleżanki się obrażają albo wogóle ich to nie śmieszy, ja uwielbiam wręcz takich facetów, całkiem 'pokreconych' w tym pozytywnym sensie, takich wariatów i świetnie się z nimi dogaduje, mało tego, to ja jestem często tą, która ich rozbawia, po prostu trafiam swoimi żartami czy tekstami w ich poczucie humoru, wiedzą, że na każdy temat mogą ze mną pożartować i że na pewno nie strzelę focha (jak moje znajome) bo mam duży dystans do siebie, lubią moje towarzystwo i twierdzą, że mam fajny śmiech ;p lubicie takie kobiety, które nie są wogóle sztywne, lubią się często śmiać i same często żartują? bo jakoś zauwazyłam, że to wyjątki, chyba, że mam wyjątkowego pecha i zawsze trafiam na towarzystwo nudnych kobiet bez poczucia humoru, albo inaczej - kobiece żarty z reguły śmieszą mnie mało albo wogóle, wręcz często odnoszę wrażenie, że próbują być zabawne na siłę..

aby być zabawnym potrzebna jest inteligencja i poczucie humoru co u kobiet jest deficytowe...

Gość eeeeeeeeee   fff
ale co? szukasz potwierdzenia czegos z czego sobie doskonale zdajesz sprawe? sama juz sobie odpowiedzialas ze sie bustwia w takich kobietach jak ty a inne nie maja sie co rownac. wiec czego jeszcze chcesz? lecisz na facetow czy laski? co cie interesuje i ci przeszkadza ze inne sa dretwe - chyba lepiej dla ciebie. pochwalilas sie to juz ci podziekujemy, twoje poczucie humoru na tym temacie mnie specjalnie nie powalilo, jedynie trąca narcyzmem

Gość kobietka !!!
mam to samo !!!!!!!! tez mam takie znajome co byle co i foch .. dlatego mam wiecej kumpli niz kolezanek ... lubie sie z nimi nabijac .. z zartów czy chamskich uwag ... zawsze sie jedziemy ... jak oni mi powiedza cos glupiego na moj temat to im dogryzam i jest wesolo .. zawsze kumple mowi mi ze ze mna jest spoko ... moga ze mna konie kraść ... i sie posmiac i powaznie pogadac ... a jak pojawia sie jeszcze inne pannice to te takie paniusie .. oj byle co i fochy ... i jakos sie zle czuje z takimi babami

Gość kakałowy szatan
A może dlatego żarty kobiet ciebie nie bawią, bo jesteś za tępa żeby je zrozumieć????

Gość zabawne_dziewczeee
ja się tylko pytam, spójrzcie na to z innej strony, a moze to faceci wolą być tymi 'śmieszniejszymi' i źle czują się z tym, ze w porównaniu z jakąś dziewczyną wypadają drętwo? albo z taką, która na jego złośliwy tekst odpowiada zawsze 100 razy lepszym tekstem? więc pytam się czy dobrze czują sie w towarzystwie takich kobiet

żarty kobiet? buahahahahaha :D to prawie oksymoron :D kobiece poczucie humoru sprowadza się do śmiania się z męskich żartów albo do żartów na temat seksu

Gość dzihatiii
nie wiem z czego tutaj sie cieszyc, takie kolezanki co mozna z nimi konie krasc traktuja jak zwyklych kumpli. zabrac na piwo i powyglupiac sie. a kochaja i ciagnie ich do tych tajemniczych..

Gość kakałowy szatan
Nie w tym rzecz, po prostu oni nie zawsze przepadają za tępymi tucznikami :O

Gość hiklejmk
mozna byc kobieta zabawna i wesola, ale jednoczesnie miec poczucie godnosci. mnie nie bawia akurat "chamskie docinki" w formie zartow, oczywiscie nie biore ich do siebie i problemow czy fochow nie stroje.. ale sie parscham smiechem jak dziki osiol. dlatego chociazby, twoje wrzucanie autorko wszystkich do dwoch workow 1.zabawne-2.dretwe ma sie inak do rzeczywistosci.

Gość kobietka !!!
dzihatiii własnie o to chodzi !!! ja mam swojego faceta ... dlatego niechce tego zeby kumpel do mnie zarywal! i wlasnie chce isc z takimi na piwo :D pogadac i sie pośmiać ...

Gość zabawne_dziewczeee
no to widzę bratnią duszę :) dzihatii a nie może być tak i tak? zauważ, ze nic a nic nie napisałam o tym, że traktują mnie jak kumpla, nie jestem żadną chłopką czy kimś, ogólnie uważam siebie za kobiecą i kobieco wyglądam, tyle, że wolę przebywać z facetami

zabawne_dziewczeee tak jak mowisz ... ale widzisz... na kafe zawsze będzie ngatywna odpowiedź ... ehhh ta Polska...

Gość super_bohhaterr
to oczywiste, że wolimy takie kobiety, z taką kobietą nigdy się nie nudzisz i ogólnie jest z nimi weselej i nie obrażają się o byle co, a jeśli do tego jest ładna i w miarę inteligentna to już wogóle ideał :) :) :)

Gość dzihatiii
ok, moze masz racje. moze byc tak i tak, nie znam ciebie. ale kobiecosc to nie tylko kobiecy wyglad i styl ubierania sie. to przedewszystkim zachowanie i nie mam tu na mysli bekania i ogladania meczy. takie dziewczyny sa dla nich jak kumple, bo nie przyciaga ich ta tajemniczosc i innosc wlasnie. jak jest kobieca i seksowna no to ewentualnie material do kumpelskiego seksu. nic wiecej.. zwykly kumpel ot tyle

Gość dzihatiii
nie mowie ze to jest zle, jak masz juz faceta i ze ty taka wlasnie jestes. i za bardzo nawet nie wiem jaka jestes, bo z wypowiedzi malo da sie wywnioskowac. przyczepiam sie jedynie do tego, ze kobiecosc to nie tylko wyglad i styl ubierania sie

Gość zabawne_dziewczeee
aha i raczej nie mam na myśli kobiet starszych, nie wiem moze w starszym, dojrzałym wieku nie wypada ze wszystkiego żartować(?) eee chodzi mi w każdym razie raczej o kobiety młodsze...

Gość darek 54321
Ja tak samo wole kobiety delikatne, tajemnicze i wrażliwe i nie chodzi tutaj o seksowne cialo i kobiecosc powierzchowną. Nie wyobrazam sobie zeby w towarzystwie prawdziwej kobiety, takiej ktora traktuje jak kobiete powiedziec jakis chamski seksistowski dowcip, o zgrozo zeby jeszcze parschnela z tego smiechem. fochow i obrazania sie tez nie znosze, jednak takie dziewczyny jak napisalem wyzej traktuje jak kumpli.

Gość Johm QQQ
Uwielbiam takie lassski... zawsze mozna sie powyglupiac i jest smiesznie a do tego moze calkiem fajnie wyglądać :) Takie kumpelki i ewentualnie do niezobowiazujacego seksu. Te pociągajace, ktore chce zdobywac i adorowac są inne :P

Gość zabawne_dziewczeee
dzihatiii wiem, o tym doskonale, ale nie wiem co ma do tego bekanie? w niekulturalnym zachowaniu nie ma nic śmiesznego i na pewno nie piszę o takich żartach

Gość kjdfhbgjhgjdfgfdgfghgghghg
Hej, ja też jestem taka jak autorka topiku. Na luzie, cały czas roześmiana, głośnioa, zartująca, etc, i wiecie co? Właśnie dlatego nie mam faceta :O Koledzy traktuja mnie jak kumpla. Takie dziewczyny niby są fajne, ale nie potrafią urzec niczym facetów, i takiej dziewczyny kuple faceta nie będą mu zazdrościć

Gość kobietka !!!
dzihatiii moze ty masz takie podejscie :) ale uwazam ze taka kobitka tez moze miec w sobie tajemniczość. jeśli chodzi o charakter to ja osobiście się nie zachowuję tak. pogadam z facetami o samochodach ... o piłce odrazu mówię ze nie przepadam. wiele kobiet poprostu jest wygodnych ... a tu w zime nie wyjdzie na spacer bo za zimno ... a tu nie poziedzi pogadac bo cośtam ... a tu to i tamto ... ja zawsze wybucham energią ... nie kręci mnie wożenie tyłka autem ... i to ze facet mi np nie postawi piwa ... widze tylko ze wokol mnie sa kobiety same wygodnickie i materialistki ... i jak gadam z kumplami to tylko na takie narzekają.

Gość Johm QQQ
No i po tym co napisalas juz wiem, ze dla mnie jestes zajebista dziewczyna. Niestety tylko do kolezenstwa i kumpelstwa :)

Gość zabawne_dziewczeee
i co wy macie z tym parskaniem? ja mam fajny, cichy śmiech, osobiście odpychają mnie kobiety, które mają gruby i głośny śmiech jak świnia kaszel :O

Gość kobietka !!!
ja poprostu uwielbiam jak ktoś się czuje przy mnie sfobodnie ..... mam mało znajomych ale szczerych ... ludzi ktorzy mnie okłamują lub są fałszywi zaraz urywam znajomość ...

Gość kjdfhbgjhgjdfgfdgfghgghghg
kobietka!!! - szkoda tylko ze sie pisac nie nauczylas :O

Gość Johm QQQ
Mam prawo do wlasnego zdania. Wypowiadam sie tylko w swoim imieniu ;) Swojej kobiety nie chcialbym zabierac na meskie spotkania czy wypady, albo zeby gadala ze mna o samochodach, albo zeby jeszcze wiedziala cos lepiej. Meskie ego troche na tym cierpi. Natomiast z taka kumpelka to moge ja zabrac wszedzie, zawsze to tez oko na czym zawiesic, posmiac sie pogadac mozna o wszystkim, moze i do lozka pojsc :P tyle ze sa dla mnie one kompletnie nie pociagajace na zwiazek i niemoglbym sie w takiej zakochac. tylko tyle.

Gość kobietka !!!
to przepraszam za to

Gość Johm QQQ
Pociąga mnie ta innosc w sposobie bycia i w poczuciu humoru. W ogole taka innosc we wszytkim. Takie kobiety pragne adorowac i na mnie dzialaja. Oczywiscie nie ma mowy o zadnych fochach czy obrazaniu sie, tego to chyba nikt nie lubi.

Gość kobietka !!!
moze i tak jest bo mam juz swojego faceta... i mi niezalezy na innych