Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfsdf

Ona doprawia mi rogi. Nie wie, że wiem. Jak ją zostawic, zeby zabolało?

Polecane posty

Gość sdfsdfsdf

Hej. Mam dziewczyne od pol roku. Zawsze bylem ostrozny i niegdy do konca nie ufalem. Mam jej numer gg, haslo do poczty i nk. No i wiem ze jak byla u mnie i ja musialem cos tam zrobic w domu to wchodzila na mojego kompa i gadala z jednym kolesiem. ostatnio w piatek bylem u niej caly dzien i pojechalem kolo 3 w nocy do dmu. rano w sobote ona napisala jednemu dawnemu kolesiowi z krakowa ze jej sie snil tej nocy i ze postanowila sprawdzic co u niego, dlatego do niego pisze. wywiazala sie gadka i napisala mu ze wybiera sie na studia do krakowa. On sie jej zapytal co to za sen aona ze woli zachowac go dla siebie. No i teraz nie moge na nia patrzec.ewidentnie Szykuje sobie grunt w krakowie. Ja mieszkam 60km od krakowa. JAK JEJ UTRZEC NOSA? Jak zostawic? Nie chce sie przyznac ze mam jej hasla. POMOCY

Gość sdfsdfsdf
Dodam, ze ten koles jest z krakowa.

Gość ja bym sie podszyła
pod nia i napisała do tego typa, ze szuka sponsora. Zrób z niej kurwe to koles ja oleje

jak rzeczywiscie jestes pewny nielojalnosci dziewczyny, to nalezy o tym powiedziec jej.I odejsc z klasa.Bez zadnych wywisk, manipulacji, zemst.To jest niskie.Zawsze bede uwazala, ze o klasie ludzi swiadczy sposob odejscia, jesli juz cos takiego sie musi wydarzyc.Nie nos w sobie tego, bo to psuje dobre emocje i spala czlowieka od srodka.Uszanuj to co bylo dobre.Bo cos chyba bylo?

no niezła jazda by była:)) Ja wiem czy jest sens? a moze zrób to samo co ona w drugą stronę? To może ją zatkać a jak nie to kij jej w oko i krzyż na droge:)) a tak sie chłopie nakręcasz i po co? Juz jej nie ufałeś, to po co z nią jesteś? proste

Gość smoby
moim zdaniem powinieneś ją zostawić, ale bez mszczenia się, jak się zemścisz to pokarzesz że ci zależało a ją puścisz kantem na sucho to ją bardziej za boli, bo nie będzie kumała o co chodzi i będzie myślała, zastanawiała się, będzie ją gryzło... a ty poszukaj fajnej laski

Gość przestań
do niej dzwonić, umawiać się, nie rozmawiaj i nie tłumacz - zaboli.

Gość z innej planety
Nie bez powodu ludzie powiadaja , ze zemsta jest rozkosza bogow. To honorowe odejscie na pewno jest piekne i z klasa ale to skorka za wyprawke i emocjonalnie moze Cie kosztowac tyle, ze nie bedzie sie oplacalo. Szykuje sobie grunt czy nie? Moze jednak zbyt szbko wyciagniety wniosek. Moze po prostu chce miec kogos znajomego na miejscu w Kakowie. Takiej mozliwosci nie mozesz wykluczyc. Nie zycze Ci abys z rozmyslan o zemscie przeszedl kiedys w rozmyslania, ze moze byloby inaczej gdybys Ty sam inaczej postapil. Zanim zrobisz cokolwiek pomysl moze , jaka sytuacja najbardziej by Cie usatysfakcjonowala. I moze jednak sprobuj pogadac z ta dzieczyna i jak najwiecej wyjasnic?

Gość z innej planety
Zycie samo daje najlepsza nauczke.

Gość dokładnie tak

Gość NianiaNiania
Oj, nic sie nie stalo! Napisala sobie do znajomego, ktory moze nic nie znaczy - ze ot, miala sen i ze idzie na studia do Krk. Takie straszne? Przeciez w tych wiadomosciach nie bylo nic wulgarnego, zadnych seksownych opisow snu. Czy tobie sie nie snia inne kobiety? To taka zbrodnia? Ja mysle, ze przez swoja nieufnosc sam sobie zycie niszczysz. Bywa tak, ze nieufni ludzie sami pchaja swoich partnerow w ramiona innych osob wlasnie przez swoja nieufnosc, przeszukiwanie kont, posiadanie hasel, wymowki i wieczne pretensje. Kto by chcial z taka osoba zyc? Zapytaj sie normalnie, kim jest ten gosciu i czy jest cos, o czym powinienes wiedziec. Jesli nie, to ok, dalej z nia badz i jej ufaj. Skasuj te hasla, przestan ja inwigilowac, to takie dziecinne. Ludzie powinni sobie ufac, zeby stworzyc normalny zdrowy zwiazek. Pamietaj, ze jesli sie szuka, to sie zawsze cos znajdzie. BTW Podejrzewam, ze sam kiedys byles zdradzony i stad ta nieufnosc do kobiet, albo jakies przezycia w dziecinstwie dot. matki i ojca. Daj sobie spokoj, zyj normalnie, nie sprawdzaj ludzi naokolo!

Gość gość
Chłopie daj jej szanse moja żona jak wyjechałem do pracy to poleciała na tydzień z jakimś typem na testy Kubicy i mówi ze nic się nie stało i do niczego nie doszło !!!

Gość gość
I zostawiła 4 letnia córkę z babcia w naszym domu ;)

Gość gość
Przyprawia rogi, bo rozmawia z innym? Zrobisz jej przysługę jak ja zostawisz.