Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionakarolcia

roznica miedzy dziecmi 3 lata?? a z zycia wyjete 6??

Polecane posty

Gość zagubionakarolcia

zastanawiam sie nad drugim dzieckiem , moja corka ma juz prawie 3 latka i od jakiegos czasu nachodzi mnie mysl o 2 dziecku. jestem po szkole i jeszcze nie pracowalam , i teraz nie wiem czy isc do pracy i poczekac jeszcze z jakies 2 czy 3 lata za dzieckiem czy moze teraz zajsc w ciaze odchowac i dopiero zaczac na spokojnie prace? jak myslicie ? jak wy byscie postapily?? (zaznaczam z mamy z czego zyc , i ta moja praca bylaby w sumie tylko po to zeby robic cos innego niz siedziec w domu)

jak masz konkretna oferte fajnej pracy, to sprobuj najpierw popracowac. potem macierzynski itd. ale jesli musisz ta prace najpierw znalezc to moze lepiej najpierw odchowaj wszystkie dzieci, a jak przyjdzie czas do zlobka czy przedszkola, rozejrzyj sie za praca. :)

ja sie właśnie zastanawiam nad taka różnica miedzy dziecmi.... narazie mam jeszcze troche czasu bo mała ma 9mes. zaczniemy sie o 2gie starac jak skonczy 2 latka ...

Gość zagubionakarolcia
no wlasnie nie mam konkretnej oferty:) i w sumie to troszke mi szkoda ze nie zdecydowalismy sie troszke wczesniej na drugie dziecko bo tak to nastepne 3 lata z glowy :)

Ja mam synka prawie 3 latka i teraz jestem na początku ciąży. Poszłam do pracy na 1/2 etatu gdy synek miał 5 mieisięcy-też nie musiałam-lubie swoja pracę:) Teraz tez bedę pracować tak długo jak będę się dobrze czuc i pewnie po kilku miesiącach od porodu wróce do pracy...Dla mnie mozna pogodzić dzieci z pracą:)

Gość zagubionakarolcia
u mnie nie bardzo sie da bo nie bede miala z kim zostawic dzieciaczkow:) starsza do przedszkola a z mlodszym bede musiala siedziec w domu bo dziadkowie wszyscy pracuja:)