Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa-20cia

pierwsze randki, spotkania....

Polecane posty

Gość onaaa-20cia

hej interesuje mnie jak Wy spędzaliście pierwsze spotkania z partnerem/partnerką ? Czy mieliście nie kończące się tematy do rozmów? Ja właśnie od prawie miesiąca jestem z nowym facetem na którym mi bardzo ale to bardzo zależy...owszem rozmawiamy ze sobą gdy jest u mnie ale raczej większość czasu spędzamy na przytulaniu itp.. Martwię się że za niedługo może znudzić nam się tylko hmm..fizyczność i zacznie się ze mną nudzić :( a nie chcę go stracić :(

Gość Bella Ciekawa
dawno to było, ale coś pamiętam;) patrzenie w oczy, trzymanie za ręce, rozmowy, pocałunki:) całowaniee;):)):D rozmowy, wyjscia itp:)

Gość onaaa-20cia
no ale na pierwszych spotkaniach mieliście cały czas o czym gadać? czy woleliście też czasem pomilczeć i się poprzytulać ?;)

Gość Bella Ciekawa
na 1wszych, bo byliśmy ciekawi siebie, co lubimy, jacy jesteśmy. cisza była potem:)

Gość onaaa-20cia
no to chyba mamy podobnie to nie ma się co martwić ;) chyba...

Gość Bella Ciekawa
cisza w sensnie takim, że była wypełnieniem:) w związku. A nie uciązliwym elementem:) w trakcie ciszy usmiechalismy się do siebie:)

ja z moich chlopakiem jestem 7 miesiecy i od pierwszego spotkania nie brakuje nam tematow:) Oczywiscie spedzamy czas tez w inny sposob, ale jakos zawsze mamy duzo do powiedzenia:)

ale ty nie jestes pogadana czy on??? Szczerze to ja nie przepadam za mrukami, ja jestem pogadana i wole taki typ:)

Gość TH is IT R
Mam 27 lat i 10 miesiecy i nigdy nie bylem na randce

Gość onaaa-20cia
ja dużo gadam on właściwie też do cichych nie należy ;) ale jak jesteśmy razem to hmm...czuję się bardzo bezpiecznie i szczęśliwie (on mówi że też jest bardzo szczęśliwy) ale nie zawsze dużo gadamy raczej więcej czasu poświęcamy na przytulanie, całowanie i takie tam..