Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homo hominis

co zrobic jak lekarz nie chce wystawić skierowania?

Polecane posty

Gość gość
No wlasnie, wiele ludzi mysli tak jak ty.Gdyby wszyscy sie zbuntowali, pisali skargi i.robili czarne listy lekarzy ich konsekwentnie olewai, to w koncu cos by sie ruszylo.W kupie sila!!!Nie wolno sie poddawac!!!

po pierwsze - ja swojego lekarza znam, on zna mnie, bo gadamy jak ludzie, normalnie, i mu ufam, skierowania dostaje normalnie, no chyba,ze jakies badania sa platne,ale spis taki jest ogolnie dostepny, wiec wiem co jest na nfz a co nie. Jesli nie mozecie sie dogadac z lekarzem, to zmieniac, od razu i do skutku - na normalnego - bo sa - wystarczy sioe ruszyc i zadbac o to wczesneij, przed powazna choroba.

Gość gość
A co to znaczy zmieniac do skutku. Lekarze sa od wtpisywania skierowac i leczenia jak pies od szczekania. Nie podoba sie to niech zmienia zawod-nikt im nie kazal zostac lekarzami i łaski nikomu nie robia!!!!

Gość gość
niektórzy piszą tu żeby zrobić badania prywatnie ale jak ktoś nie ma na to pieniędzy a potrzebuj***ardziej specjalistycznych badań to co ma zrobić łatwo się niektórym tu mówi

Gość gość
Moze to juz czas na to aby pomysleć o pakiecie w dobrym centrum medycznym? To nie kosztuje dużo a macie pewność ze wybraliście naprawdę dobrze i macie mozliwośc pójscia do najlepszych specjalistów. Polecam z własnego doświadczenia LuxMed.

Gość gość
Faktycznie, posiadając pakiet chociazby w LuxMed nie będziecie mieć zadnych problemów chociazby jesli chodzi o recepty. Bedziecie miec swoj panel pacjenta i tam wszystko mozna zrobic.

Gość gość
W sumie jesli masz wykupiony pakiet - to i tak powinnas isc do specjalisty po skierowanie. Chyba ze własnei masz tak rozbudowany pakiet ze mozesz wykonac badanie w ramach tej oferty. Warto jest to wszystko sprawdzić.

Gość gość
Zdecydowanie poleciłabym własnie tez pakiet w LuxMedzie. WIdze ze nie tylko ja sobie ich chwalę. Ale miałam już doswiadczenia z innymi i ten jest najlepszy.

Gość pakiet luxmed to syf
zamknijcie japy hipochondrycy szukajacy raka w sraczce i janusze reklamy od jakichs pakietow. Jak lekarz nie da skierowania to nie ma potrzeby

Gość gość
Mysle ze nie macie sie tez martwic jesli chodzi o diagnostykę co do LuxMedu. Ja jestem zadowolona bo wcale nie czekałam długo na rezonans.

Gość gość
Portal pacjenta to faktycznei mega dobre i rozsądne rozwiazanie i ja też jestem jak najbardziej za...Zawsze wygodniej jest w ten sposób umówic sie od lekarza.

Gość gość
Ja dodam, ze my mamy z pracy pakiet medyczny w LuxMed i uwazam ze to najlepsze co mogło się nam przytrafić. Jestem bardzo zadowolona bo mamy łatwy i prosty dostęp do kazdego z lekarzy specjalistów. Polecam.

Gość gość
Oj to prawda, umówienie się przez portal pacjenta to mega wygoda i ja też zdecydowanie polecam takie rozwiązanie.

Gość gość
Nie ma sie też co tutaj zastanawiać tylko po prostu zdecydować na taki pakiet, ponieważ to zawsze duze ułatwienie i wygoda dla nas kiedy zalezy nam na tym aby szybko dostac sie do specjalisty. Łatwo zapiszesz sie tez przez portal pacjenta.

Gość gość
Ja tak zrobiłam... zmieniłam pakiet w centrum medycznym na LuxMed i powiem szczerze ze to był mój najlepszy ruch jesli chodzi o wybór. Polecam, jesli szukacie lekarzy specjalistów w jednym miejscu. I teraz bez problemu korzystamy ze stomatologa.

Gość gość
Ja też musze przyznać ze nie mam najmniejszego problemu jesli chodzi o dodzwonienie sie. Do tego warto dodac przeciez fakt, ze zawsze mozna samemu przez ich portal online zapisac sie do lekarza. Do tego bez problemu mozemy zapisac sie na wizyte do stomatologa

Gość gość
Czy myslicie ze w LuxMed uda mi sie znalezc dobry pakiet jesli chodzi o stomatologa? Chciałabym coś takiego dla mojego męża.

Gość gość
A co z lekarzem stomatologiem? Czy też mozna własnie korzystać w ramach pakietu?

Gość gość
Na pewno stomatolog jest w abonamentach w Enelmedzie, bo mój mąż korzysta, aż mu pozazdrościłam i od lipca tez tam będę miała pakiet .