Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość catherine05

Jaki sposób na zabezpieczenie się przed zbliżającą się miesiączką?

Polecane posty

Gość catherine05

Otóż temat wam dziewczyny pewnie znany..? Wyobraźmy sobie taką sytuację - jedziemy na dwudniowy wypad z kumplami na plażę, okres teoretycznie mamy za dni pięć, nie mamy jednak uregulowanego. No i poprzez różne czynniki, czy to stres, czy inne, dostajemy miesiączki w najmniej odpowiednim momencie, gdy wszyscy to zauważają. Jak nie dopuścić do takiej sytuacji? Wkładki? Ok, ale przecież jeśli dostaniemy okresu na bezludnej plaży, to sorry, ale po pierwsze krew przesiąknie, zanim dotrzemy do jakiejś łazienki, po drugie jak w stroju kąpielowym umieścić wkładkę? Przecież nie założę tamponu, jeśli nie mam krwawienia.... To tyczy się też wszystkich możliwych sytuacji? Jeśli się gdzieś wybieramy, a spodziewamy się okresu, to co? Mamy zakładać podpaski? To jest strasznie niehigieniczne, jeśli nie krwawimy, a nosimy wciąż podpaski, tak na zapas. Ja niestety tak robię, w skrajnych sytuacjach, kiedy nie chcę by mi przesiąknęło, a spodziewam się okresu w najbliższych dniach.... Ja nigdy nie wiem, jak zachować się w takich sytuacjach ;-( Dodam, że mam nieuregulowany okres... ). Jestem w kropce... Poproszę o jakieś porady...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować