Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumburakk

ex mial wiekszego niz obecny

Polecane posty

Gość rumburakk

hej hej hej! mam do Was pytanie, drodzy Kafeterianie ;-) ostatnio moja byla rzucila przez przypadek, nie w kontekscie ze jej byly mial 23cm..... jest jej ze mna dobrze, dochodzi i spokojnie ja zaspokajam, poznam cz yudaje czy nie bo doswiadczenie mam poza tym na ciele sa oznaki udawania/dochodzenia ;-) nie o to chodzi... ja mam 18/15cm dlugosc/obwod czyli generalnie duzy ale..... przy nim maly. Pytanie do Was drogie kobiety... Wasz byly mial wiekszego niz obecny, korzystajac z anonimowosci i tego ze on sie nie dowie co tu napsizecie - wypowiedzcie sie... jak Wam jest po tym przejsciu wielkosciowym - brakuje Wam itp?

Gość Stokrotka Zakładka
No no 23 cm to naprawdę dużo. Chyba aż za dużo. Może być niewygodnie w niektórych pozycjach i sprawiać ból. Można się wystraszyć takiego olbrzyma. ;) Ty i tak masz bardzo dużego, nie przejmuj się.

Gość coci
Mój ex miał giganta w porównaniu z tym co ma mój teraźniejszy ;) Ale teraz seks to dla mnie przyjemność i z chęcią się z nim kocham. Z ex to była męczarnia, unikałam seksu jak ognia. Myślałam, że taka już jestem, ale się myliłam. Był fatalny w łóżku. Jeśli dochodzi przy Tobie i jej się wszystko podoba to się niczym nie przejmuj. Jeśli chodzi o rozmiar, to jednak nie może być za mały - ale nie musi być wielki ;)

Gość nie wiem nie wiem ale powiem
A Ty wspominasz seks z byłymi, porównujesz? Bo dla mnie seks z każdym nowym facetem jest najlepszy i lepszy od poprzedniego, niezależnie od rozmiaru penisa.

Gość rumbur
akurat ona jest moja pierwsza.... faceta nie zrozumiecie to jest nasze glupie myslenie uwazam ze powinnyscie jesli byly mial 15 cm a obecny 17 powiedziec mu...rzucic taki komplement ale NIGDY odwrotnie najlepsze jest to ze w nia wchodzil prawie caly... nic jej nie bolalo a bzykali sie nawet kilka razy dziennie.... nie mam porownania jak ciasna powinna byc kobieta wiec sie nie wypowiem jak jest...