Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny facet hhhh

Spotykać się nadal bez miłości czy przerwać to

Polecane posty

Gość yolQa
może jest między Wami zbyt duży dystans? może brakuje zwierzeń, dyskusji, albo kłótni? czegoś, co budzi emocje?

Gość Normalny facet hhhh
Nie wiem czy to ta jedyna. Zawsze gdy spotykałem na swojej drodze kogoś podobnego do ideału (mojego) to uciekałem nie pozwalając jej się do mnie zbliżyć za bardzo. Teraz nie uciekam ale mam poważne wątpliwości, gdyby z mojej strony był duży pociąg to już dawno by było po a tak takie zawieszenie.

Gość Normalny facet hhhh
Właśnie nie ma dystansu, nie wstydzę się jej mówić o rzeczach dziwnych, u innych bym się ugryzł w język aby nie zostać odrzuconym czy zebrać punkty negatywne a tu wcale się nie krępuję. Jakby mi nie zależało ale jej to nie zraża i też się otwiera.

Gość Normalny facet hhhh
Niecałe 2 miesiące plus miesiąc pisania na maile i GG.

Gość dziki imbir
nie krępujesz się, nie boisz się negatywnej oceny bo traktujesz ją jak przyjaciółkę, gdyby ci zależało to starał byś się zrobić jak najlepsze wrażenie, uważałbyś co mówisz, przynajmniej tak mi się wydaje

" nie wstydzę się jej mówić o rzeczach dziwnych, u innych bym się ugryzł w język aby nie zostać odrzuconym czy zebrać punkty negatywne" tzn. chciałeś aby sama sobie dala spokój czy czujesz sie przy niej swobodnie ?

Gość Normalny facet hhhh
Nie wierzę w przyjaźń damsko-męską i nigdy nie miałem przyjaciółek, których bym nie chciał "wykorzystać", od przyjaźni są koledzy.

Gość Normalny facet hhhh
W pewnym sensie chciałem ją zniechęcać ale tak jak pisałem nie za bardzo moje wady jej przeszkadzają - mam je w normie w porównaniu do innych.

Gość Normalny facet hhhh
Swobodnie się przy niej nie czuję ale dziwnie to brzmi - "słaby" i mniej przebojowy.

Gość Normalny facet hhhh
Ale chodzi nie o to aby ona się zakochała ale ja i w tym problem.

Gość Normalny facet hhhh
Mam z nią częsty kontakt i to trochę z wyrachowania i doświadczenia jak ją przy sobie zatrzymać i co robić aby nie myśłała o nikim innym a nie z potrzeby wewnętrznej. Mówię/piszę tak samo różne rzeczy o jej wyglądzie, cechach charakteru, czasami komplementy, kontakt wzrokowy, dotyk i to takie mieszanie w głowie bo samemu mi trudno się przekonać o słuszności postępowania.

Gość Normalny facet hhhh
Nie pies ogrodnika ale wiem że ona potencjalnie nadaje się na partnerkę tylko ja muszę dać sobie czas aż mnie najdzie. Więc ją urabiam/nie pozwalam zapominać aby przypadkiem sobie nie poszła gdzieś, mi nie przeszkadza gdy kobieta się zakocha pierwsza.

Gość Normalny facet hhhh
No wcześniej chyba było za wcześnie bo kłóciło się to z możliwością ukończenia studiów, teraz już nie mam takich dylematów, zawodowo też stabilizacja.

Gość tu piszesz że nie chcesz jej
skrzywdzić itp. a potem że ją urabiasz, dla mnie jesteś delikatnie mówiąc stuknięty im więcej piszesz tym bardziej odkrywasz swoje oblicze

Gość Normalny facet hhhh
Dziękuję wszystkim za wpisy. I tak nadal wiem tyle co wcześniej ale chociaż się wygadałem.

Gość trochę prawdy mu
napisać i zaraz się zwija :)

Gość Normalny facet hhhh
Skrzywdzić? Urabianie nie oznacza skrzywdzenia gdy z daną osobą tworzy się w przyszłości związek. Inaczej to się zgadzam że to nie za dobre. Tylko ona sama się wkręca (ja też), przecież spotykanie się posuwa do przodu pewne rzeczy i nie da się ich cofnąć.

Gość Normalny facet hhhh
Zwijałem się spać a wcześniejszego wpisu nie widziałem.

Gość Normalny facet hhhh
Gdyby ktoś inny się pojawił (konkurencja) to pewnie by mnie to zmotywowało, nawet bym tego chciał.

Gość dla mnie jesteśss
kolejnym chujozonem i skurwielem, strasznie żal mi tej dziewczyny że bawisz się jej uczuciami:O szkoda ze nie mam do niej namiarów:O:O JEsteś beznadziejny człowieku obyś skończył w piekle:O Nie zasłużyłeś na tą dziewczynę.

Gość ŚWIETNE PODSUMOWANIE

Gość dla mnie jesteśss
weź zdecyduj się czego od niej chcesz i nie graj na jej uczuciach... co za facet-porażka:O

Gość dla mnie jesteśss
ciekawe czy ty autorze masz jakieś nikłe pojęcie co jej robisz??? masz sumienie??? mam wrażenie że brakuje ci wyobraźni... chyba masz 19 lat