Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FriSa

Mój były mnie nęka

Polecane posty

Gość FriSa

Rozstałam się z nim gdzieś w grudniu, mieszka ode mnie bardzo daleko więc na szczęście nie przyjeżdża do mnie, ale pisze sms'y bardzo często. Wcześniej dzwonił, ale nie odbierałam i teraz tylko pisze. Pisze, że mnie kocha, prosi o szansę etc. Pisałam mu, że nie życzę sobie żeby do mnie pisał, że zachowuje się jak psychopata i że się go boję, ale nic nie pomogło :( Teraz nie odpisywałam jakieś dwa miesiące ale on ciągle pisze. Co ja mam zrobić? Jestem kłębkiem nerwów, nie wiem czy będę w stanie zaufać kolejnemu mężczyźnie. Mój kolega chciał się ze mną spotkać, kilka razy przypominał o spotkaniu co przypominało mi zachowanie byłego, więc zerwałam z nim kontakt ;(

Gość GG@@
idź do psychologa pogadaj z nim on lub ona ci doradzi najlepiej

Gość zayftdf4rdses
zmieni numer telefonu on przestanie pisac jak zobaczy ze nie ma raportów ze dostarczoo wiadomosc bo majac swiadomosc ze czytasz jego wypociny on sie jeszcze nakreca bardziej a tak wogole moge przybic ci piatke za mna tez łazi taki toksyczny były;;/ pisanie dzwoninie standard raz stał pod moim domem do 2 w nocy pijany-myslałam ze umre ze strachu

Gość Warwik
Trafiacie na przychlastów bez godności

Gość zayftdf4rdses
moj nękacz chodzi do psychologa-ktora powuedziała mu ze jest normalny tylko ma problem z piciem heh wyszło na to ze ja przesadzam;/ niekompetentna baba

Gość FriSa
Właśnie myślałam nad zmianą numeru, ale boję się, że on wtedy przyjedzie ;(

Gość zayftdf4rdses
to niech przyjedzie tez sie bałam tego przedewszystkim wsytdu ze mi narobi wiec stał pod tym domem do 2 w nocy i pojechał jak zmarzł (w sumie 6 godzin):/ wiecej nie przyjechał bo wie ze nie wpuszcze za nic!!

Gość betiiii
FriSa ja mam podobnie jak ty tyle że rostałam się ze swoim tydzień temu!!! a jemu się wydaje że se żartuje bo wcześniej bywało tak że mu niestety wybaczałam! a teraz powiedzialam NIE!!! a on dalej dzwoni

Gość zayftdf4rdses
ale to nie szkodzi ze dzwoni ze mu sie wydaje ze zartowalas itp; nie odbieraj-to wazne bo ja odbierałam , odpisywałam mowiłam mu co było zle i to był bład bo dasz mu palec on chce reke wiec przestalam i mam spokoj

Gość taki koles nekal
moją kolezankę, najlepsze bylo to, ze nawet z sobą nie byli. poznali sie gdzies przypadkiem no i on ubzdural sobie nie wiadomo co...wysylal do niej setki smsów, jeżdzil do niej z prezentami, nawet nas nachodził i wypytywal gdzie jest:D

Gość betiiii
nie do końca będe miała z nim spokuj mamy syna 8 miesięcznego

Gość FriSa
Jak byliśmy razem to nic sobie nie robił z rozmów, że jest coraz gorzej, że musimy coś zmienić, a nagle przypływu wielkiej miłości dostał. To trochę tragiczne, że najszczęśliwszym dniem w moim życiu będzie dzień kiedy mężczyzna, którego kiedyś kochałam zniknie z mojego życia. Gdy się z Nim rozstawałam miałam dużo pięknych wspomnień z nim związanych, teraz tylko pamiętam te okropne sms'y i telefony. Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze. Każdy przeczytałam i wzięłam sobie Wasze rady do serca.

Gość zayftdf4rdses
pamietaj o najwazniejszych nie odbierac nie odpisywac i nie wpuszczac do domu --calkowicie uciac kontakt znudzi mu sie mowie ci to z doswiadczeenia z toksycznym facetem