Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazazazaza

Poszłam do wróżki

Polecane posty

zazazazaza zrobilas to? prosze odpowiedz jesli tak to z jakim skutkiem. Wiele o tym slyszlam.

Gość ssssssssAAAAAA
zazazazaza gratuluje ogladalas rozmowyw toku dzisiejsze :D :D I w chuja robisz ludzi :P ekstra :O

Gość ssssssssAAAAAA
miriam11 tak więc w rozmowach mowila babka,ze pomaga.. Ale to dosc dziwny uklad, bo on moze byc z innymi ale wraca zawsze do Ciebie.. Znaczy,ze sie udaje ;)

O dzieki za odpowiedz. Ja niestety nie ogladalam rozow bo nie mieszkam w Polsce i nie mam polskiej telewizji. Co o tym mowili? Pozdrawiam:)

Gość ssssssssAAAAAA
ogonie duzo,bo byly rozne spoosby :). Jakas laska napisala co by chciala wykreslala samogloski i potem litery powtarzajace i ukladala z tego jakis znak graficzny :) I twierdzila,ze tez sie udało :) No z ta krwia bylo :) Ziołami :) Czosnkiem i krwia z placa ;) Co chcesz wiedziec :D Poki pamietam :)

No bardzo bym chcial wiedziec z ta krwia, czy robila wtedy jakis ryt. czy poprostu dolewala mu do napoju? I jeszcze cos z sola i zdjeciem slyszalam ze bylo, to tez jak pamietasz to bym prosila. A tak wogole to moze ktos wie czy jakos w internecie moge zobzczyc ten odcinek? WCZORAJ SZUKALAM, ALE NIC:(

Gość erererer
napiszcie prosze o co chodzi z tym czosnkiem i krwia z palca?

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym specjalistą od wróżb i horoskopów jest wróżbita Paulus (wrozbitapaulus.pl) kilkukrotnie korzystałam z jego uslug i za każdym razem wszystko się sprawdzało.

Gość gość
Rozstawaliśmy się kilka razy, on zawsze wracał, aż w końcu pojawiła się inna. Co gorsza, to była moja koleżanka z pracy :( Dla mnie oznaczało to w zasadzie koniec życia. Dotknęłam dna, ale resztkami sił zaczęłam szukać sposobów na odzyskanie go. Przypadkiem znalazłam ogłoszenie strony http://urok-milosny.pl i postanowiłam skorzystać. Był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił a ja wstałam z kolan.

Gość gość
Dzięki za polecenie. Dzowniłam do tej Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem bardzo zadowolona, znała dużo faktów z mojego życia i otworzyła mi oczy na pewne sprawy. To świetna wróżka.

Gość gość
Szukałam pomocy dla siebie w roznych miejscach, chodzilam do psychologow, którzy nie potrafili wskazac mi kierunku, w jakim powinnam podążać. Już po jednej rozmowie z wróżką Dianą jestem przekonana, że teraz nareszcie rozwiążę swoje problemy. Na wróżbę muszę jednak jeszcze poczekać.

Gość JaroslawMazurek53
Ja od dawna mialem problemy ze soba. Nie wiedzialem czego chce. Ale odkad korzystam z porad wrozki Beatris, wychodze na prosta. TO nie tylko wrozka ale rowniez swietny psycholog wiec na pewno Wam pomoze rowniez. Jej stronka to www.wrozkabeatris.pl