Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notoryczna narzeczona

A mnie jest smutno

Polecane posty

Gość notoryczna narzeczona

Mam 34 lata, jestem sama. Siedzę właśnie w wynajmowanym mieszkaniu, piję wino. Prawie każdy wieczór tak wygląda... Pracuję w korporacji, w największej firmie w tej branż w Polsce, lubię swoją pracę, ale poza nią nie mam nic. Nie mam dla kogo żyć.

Gość bOSKA 7777
przynajmniej masz pracę którą lubisz

Gość Ylkowa
Mnie tez jest smutno, wypij za mnie lampke

Gość gryo
zdechniesz w tej korporacji ze szczurami które tylko biegają tam i z powrotem, zajmij się czymś co w ogóle nie wiąże się z robotą

Gość Mi tez jest smutno. Mam 31 lat
pracy juz nie mam... Przykre, okazuje sie, ze wydajesz sie byc dobrym pracownikiem, jestes niezastapiony... az do czasu przyjscia znajomego szefa :( na twoje miejsce... teraz poszukuje nowej, ciagle otrzymuje oferty wolontariatu, uczestnictwa w jakichs konkursach (typu: popracuj dla nas 2 tygodnie za darmo, potem pol roku na umowe zlecenie, pozniej za najnizsza krajowa, a w blizej niesprecyzowanej przyszlosci masz szanse na swietlana kariere) niewazne, ze mam wyzsze wyksztalcenie, kilka lat doswiadczenia, chec do pracy, ze jestem mila, rzetelna, uczciwa... a z facetami tez mi sie nie uklada, nie przejmuj sie. Notorycznie przyciagam do siebie egzemplarze, za ktore musze myslec, a ktore na koniec i tak kopia mnie w dupe, zamiast zdobyc sie na odrobine szczerosci

Gość Mi tez jest smutno. Mam 31 lat
A dzis juz jest jakas kulminacja, bo ile mozna walczyc z losem? Nie mam juz sil. Zazdroszcze ty, ktorym przypadkiem cos wychodzi, ja o wszystko musze walczyc, a i tak wsio o kant dupy potluc (przepraszam Kant Dupy :D)