Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilotynka93

Spotkanie z chlopakiem problem

Polecane posty

Gość gilotynka93

Na sobote jestem umowiona z chlopakiem, poznalam go w internecie, w sumie nie pisze mi sie z nim jakos specjalnie dobrze bo brakuje nam tematow ale moze na zywo bedzie lepiej.... Chodzi o to ze troche mam stresa i tak sie zastanawiam czy przed spotkaniem nie wypic jednego piwka dla rozluznienia :P Hehe kurcze boje sie bo jak w necie nie mamy o czym gadac to co bedzie na zywo? Z wyglada jest taki sredni, ale chyba warto mu dac szanse moze cos z tego bedzie? Boje sie tez ze mu sie nie spodobam kurde nie wiem juz co robic.. Mam 17 lat jakby co ;]

Gość diabeł w garniaku
no nie wiem .. wypijesz i później bedzie waliło od ciebie piwskiem

Gość gilotynka93
No wlasnie o to tez sie troche boje ale na 1 spotkaniu nie bedziemy sie raczej calowac, wezme gume to moze nie bedzie czuc ale hmmm to chyba nie jest jednak dobry pomysl... Kurde a tematy do rozmow jakies? Wiem durne pytanie ale 1 raz mam taka sytuacje ze sie spotykam z chlopakiem z netu z ktorym nie mam nic wspolnego bo jestesmy z innych szkol...

Gość Katherines  podaj rozmiar
swoich tzytzkow . 70 C ?

Gość pies pod buda
to zamiast piwa wypij pol, nie sadze zeby walilo piwskiem.. zjedz cos, zryj gume i tyle

Gość pies pod buda
w sensie polowe piwa a nie cale.

Gość po pierwsze nie pij piwa
bo po co? Po drugie coz...moze byc ciezko skoro na necie brakuje wam tematow do rozmow ale poznalam jakis czas temu chlopaka- tyle ze ja jestem kilka lat starsza-chlopaka, z ktorym przez neta nie dalo sie jakos porozmawiac, za to rpzez tel i na zywo to bysmy mogli rozmawiac godzinami, wie roznie bywa. Zobaczysz co i jak gdy sie spotkacie, nie deberwuj sie za bardzo, bezie oki, najwyzej jak Ci sie bedzie nudzic to powiedz, ze musisz juz uciekac bo ...cos tam wymyslisz...nie wiem do dentysty jestes umowiona albo powiedz kolezance ze gdy jej puscisz strzala to ona zadzwoni do Ciebie i ebdzie udawala Twoja mame, ktora ci natychmiast karze rpzyjsc do domu bo os tam sie stalo :D i uciekniesz :)