Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korkowa

czy podrywanie faceta jest zalosne?

Polecane posty

Gość Korkowa

Lubicie jak kobiety okazuja Wam zainteresowanie? Czy wrecz przeciwnie?

Gość TH is IT R
Ja czekam

Gość nowiutka0000
oczywiscie każdy facet jest próżny i lubi zainteresowanie płcią przeciwną

Gość yolQa
pytałam kiedyś mojego teraz już ex mena, jakby zareagował, gdyby podeszła do niego zgrabna, atrakcyjna kobieta, jakaś w jego typie, w sytuacji np. na przystanku i zaczęłaby z nim rozmawiać całkiem mądrze, ineligentnie, a na koniec poprosiłaby go o numer telefonu np. i odpowiedział, że musiałaby być jakąś desperatką :o myśle, że odpowiedział tak, żeby się ze mną pokłócić, bo dyskusje to mamy takie, że argumenty w wojnach słownych konca nie mają :D ja osobiście nie boję się podrywać facetów - kiedy mam ochotę po prostu flirtuje i nie spotkałam sie jeszcze z jakimś chamstwem, czy coś. ;) dwóch z moich 8 chłopaków to ja poderwałam na teksty w stylu "fajną masz fryzure" albo "masz przesłodkie dołeczki w policzkach" :D teraz sama sie z siebie nabijam, ale to bylo pare lat temu ;) (dziwie sie, że skuteczne ...)

Gość gumowiowa
ja sie kiedys swojego zapytalam, czy mialby coś przeciwko, gdyby obca, ŁADNA dziewczyna podeszla i pocalowala go. Powiedzial, ze nie mialby nic przeciwko

Gość alicja z krainy duchów
faceci mają nas podrywać !!!

Gość Korkowa
Chcialabym pokazac bardziej, ze on nie jest mi obojetny, ale boje sie osmieszenia...no i tego, ze sie wycofa, bo faceci raczerj wola polowanie niz podawanie sie na talerzu:/

ale prawda jest taka,ze teraz dziewczyny wychodza z inicjatywą,ale to wcale mi sie nie podoba:( panowie podrywajcie nas :) pierwsi

Gość yolQa
ja osobiście wole facetów, którzy nie skreślają dziewczyn, które chcą ich poznać :D myśle, że to też może intrygować, wzbudzać fascynacje.. "ona była inna niż wszystkie - odważyła sie do mnie podejść" ;)

"faceci mają nas podrywać !!!" a potem taki pasztet pisze na babskim forum, że ma 30 lat, jest samotna a faceci boją się kobiet :D

Gość poderwalam wiec mam
Ja juz troche lat na karku mam i napisze wam tak: faceci to psychicznie slaba plec, wrecz coraz slabsza. Zwlaszcza w naszym kregu kulturowym, gdzie czesto sa zakompleksieni i sfrustrowani, nie mozna liczyc na bycie podrywana. To dla nich zbyt wiele - za duzy wysilek, za duzy stres. Dlatego nie ma wyjscia i trzeba ich podpuszczac lub po prostu zaczepiac. To smutne ale prawdziwe.

Jest zachęta a przynajmniej brak dystansu to sie zblizamy a jak jest mina pt.bez kija nie podchoć to na cholere nam gadka i kosz?:))

pasztet kamecha mowisz chyba o sobie :p

Gość poderwalam wiec mam
Korkowa, zawsze mozesz popracowac nad jego wrazeniem ze niby ostatecznie to on ciebie "upolowal".

może jak podejdziecie z szerokim usmiechem to ona też zacznie się usmiechac :D juz tam od razu kosz ,trzeba sprobowac ODAWGI!!!

Gość poderwalam wiec mam
A nie mowilam wam, dziewczyny? Frustraci i tchorze wystawili lebki i odwazyli sie wypowiedziec swoje zdanie. I oto mamy wypowiedzi Kemechy i Dobrego Ducha, bardzo reprezentatywne dla polskich chlopaczkow. Az wieje z nich strachem przed ocena i odrzuceniem.

Gość Korkowa
to zaczne go zaczepiac i zagadywac... zobaczymy co bedzie...

i jak zwykle wypowiedział się sfrustrowany, niepodrywany anonimowy pasztet, który w zyciu prywatnym żyje życiem uczuciowym bohaterów telenowel :)

Gość poderwalam wiec mam
Trzymam kciuki i zeby sie okazalo ze bylo warto (zreszta na kims trzeba tez pocwiczyc). Dobranoc!

duchu w jakim celu mam zaklikać? dziś mam taka mine :/

poligon jako miejsce przebywania i gromadzenia się bandy wyposzczonych wojaków to chyba jedyne miejsce, gdzie kafeteryjne pasztety byłyby adorowane :classic_cool:

Gość bogna.47
Ja tak nie uważam! tylko trzeba wiedzieć jakiego faceta się podrywa i czy jest tego wart! Raz w moim długim życiu udało mi się poderwac faceta, który był mlodszy ode mnie o 4 lata, miał żonę i dziecko. Nasz romans trwał 6 lat, ale zaczynał mnie nudzić, więc to zakończyłam. Kolejny mój romans skończył się małżeństwem i nie żałuję, chociaz, to nie ja go poderwałam, ale on mnie- jest starszy o 5 lat. PODRYWANIE FACETA NIE JEST ZAŁOSNE! Każdy moze podrywać kogo chce, ale to nie płeć o tym decyduje, ale ta chemia i to COŚ!

Zerwiemy Alicjo ze stereotypami męskimi a miny nie widzę na żywo, więc się nie zrażam a ty taka nieśmiała,niedostępna i pomarańczowa:))

chcesz przeprowadzić eksperyment ?

zależy od urody podrywającej :) jeśli jest atrakcyjna to faceci zgodnym chóem stwierdzą, że są za :p jeśli jest pasztetem to okaże się, że jest żałosna :)

Gdzeżbym smiał! Ja na serio a ty podejrzenie o niecne zamiary:) oj oj uprzedzona do facetów?